ECI iloitsee Gilad Shalitin kotiinpaluusta!

Tiedotteita ja keskustelua aiheesta!

ECI iloitsee Gilad Shalitin kotiinpaluusta!

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ke 19 Loka, 2011 14:14

Kuva
(klikkaa kuvaa)
Lehdistötiedote

ECI iloitsee Gilad Shalitin kotiinpaluusta 5 vuoden ja 4 kuukauden vankeuden jälkeen ihmishenki on aina hyvin kallisarvoinen


Bryssel, 18. lokakuuta, 2011 European Coalition for Israel iloitsee Gilad Shalitin perheen kanssa, joka tänään sai toivottaa terroristijärjestö Hamasin vankina viisi vuotta ja neljä kuukautta olleen poikansa tervetulleeksi kotiin.
Hänen vapautumisestaan maksettiin erittäin korkea hinta, mikä osoittaa millä päättäväisyydellä Giladin perhe ja Israelin kansa ajoivat kidnapatun pojan saamista takaisin, totesi ECI:n johtaja Tomas Sandell.

Shalit siepattiin kesäkuussa 2006 hänen ollessaan vartioimassa Israelin pohjoisrajaa. Siitä lähtien terroristijärjestö Hamas piti häntä vangittuna yli viiden vuoden ajan, vastoin kansainvälisiä humanitaarisia lakeja, ja vailla mahdollisuutta olla yhteydessä Kansainväliseen Punaiseen Ristiin. Shalit, jolla on sekä Israelin että Ranskan kansalaisuus, on saanut tukea Ranskan presidentiltä sekä koko Euroopan parlamentilta, joka laati viime vuonna hänen vapauttamistaan tukevan julistuksen.

ECI tapasi Gilad Shalitin vanhemmat ensimmäisen kerran toukokuussa 2007 vieraillessaan Israelissa eurooppalaisista parlamentaarikoista koostuneen ryhmän kanssa. Myöhemmin samana vuonna ECI keräsi nimiä vetoomukseen Gilad Shalitin vapauttamisen puolesta. Sen allekirjoitti yli 30 000 henkilöä, ja se luovutettiin Punaisen Ristin kansainväliselle komitealle elokuussa 2007. Gilad Shalitin vapauttaminen on ollut ECI:n keskeisiä pyrkimyksiä, kuten niin monen muunkin järjestön eri puolilla maailmaa.

ECI:n johtaja Tomas Sandell antoi seuraavan julkilausuman:Mikään muu maa maailmassa ei ole joutunut maksamaan näin korkeaa hintaa yhden poikansa vapauttamisesta. Löytyy niitä, jotka saattavat sanoa vankienvaihdon hinnan olleen liian korkea, mutta toisaalta juuri tämä korostaa ihmishengen arvoa israelilaisessa yhteiskunnassa. Tämä vankienvaihto osoittaa hyvin selkeästi näiden kahden osapuolen eron. Israelilaisten juhliessa yhden viattoman nuoren sotilaan kotiinpaluuta Hamasin aktivistit puolestaan yllyttävät uusiin Israelia vastaan suunnattuihin hyökkäyksiin ja uusien panttivankien sieppaamiseen. Palestiinalaisvaltion muodostaminen on erittäin vaikeaa perusrealiteettien yhä ollessa tällaiset.

European Coalition for Israel
P.O. Box 189FI-00181 Helsinki, Finland
Tel.: + 358 9 6948056
Fax: + 358 9 6948056
info@ec4i.orgwww.ec4i.org

Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Iloa -murhetta

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ke 19 Loka, 2011 19:57


!
(HL)
On suuri ilon aihe, että Gilad Shalit saatiin vapaaksi. Israel välittää kansalaisistaan. :idea:
Mutta hinta tuottaa suurta murhetta: Satoja terroristeja on nyt vapaana suunnittelemassa uusia terroritekoja sivistynyttä maailmaa vastaan. Ja on varmaa, että noiden murhamiesten kautta tapahtuu ikäviä asioita.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2573
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu Israel-asiaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron