Peres: Isku Iraniin yhä lähempänä!

Tiedotteita ja keskustelua aiheesta!

Peres: Isku Iraniin yhä lähempänä!

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » La 05 Marras, 2011 11:42


Israelin presidentti Shimon Peres sanoo, että Israelin ja muun maailman on aika harkita muitakin toimia kuin sanktioita, jotta Iran ei kehitä itselleen ydinasetta. Peres pitää sotilaallistakin ratkaisua mahdollisena.

Israelin johtajat hyökkäävät entistä kovemmin Iranin ydinvoimaohjelmaa vastaan. Presidentti Shimon Peres myönsi perjantaina israelilaiselle tv-kanavalle, että sotilaallinen ratkaisu Iranin ydinasekysymyksessä käy koko ajan diplomaattista todennäköisemmäksi.

Peres sanoi, että maailman valtioiden on täytettävä lupauksensa ja tehtävä loppu Iranin tavoitteesta kehittää ydinase. Neuvotteluiden ja sanktioiden aika on Peresin mukaan loppumassa.

Israelin mediassa on keskusteltu iskusta Iraniin pitkin viikkoa. Keskiviikkona pääministeri Benjamin Netanjahun uutisoitiin keräävän ministereiden tukea iskuille. Maltillisiin kuuluvan Peresin kallistuminen samalla kannalle on erityisen painava uutinen.

Netanjahu tai Peres eivät ole suoranaisesti uhanneet Irania iskulla, mutta sekä Israel että Yhdysvallat ovat useita kertoja vihjanneet voimankäytön olevan yksi vaihtoehtoinen ratkaisu. Iran sanoo rikastavansa uraniumia vain tuottaakseen ydinenergiaa.

Israelilla itsellään uskotaan olleen ydinaseita jo pitkään. Israel ei ole koskaan myöntänyt ydinohjelmaansa, mutta siitä on tullut julki runsaasti varsin yksityiskohtaistakin tietoa.

Reuters, YLE Uutiset

Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

On

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Su 13 Marras, 2011 0:25

Jollain keinoin Iranin ydinaseen teko tulisi lopettaa. Aika käy vähiin.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2567
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu Israel-asiaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron