Sota juutalaisia vastaan -artikkeli Jerusalem Postissa

Tiedotteita ja keskustelua aiheesta!

Sota juutalaisia vastaan -artikkeli Jerusalem Postissa

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Su 11 Joulu, 2011 17:07


Sota juutalaisia vastaan


Malcolm Heddingin artikkeli Jerusalem Post -lehdestä

By: Malcolm Hedding
Posted on: Wed, 08/24/2011

Juutalaisia vastaan on käyty sotaa historian alkuhämärästä asti. Se on pitkä ja hyvin merkittävä tarina, vaikkakaan monet eivät ymmärrä sitä. Sodalla on yksi päämäärä: juutalaisen kansan ja juutalaisvaltion tuho. Maailmassa monet ovat halunneet uuden maailmanjärjestyksen, joka olisi judenrein eli siinä ei olisi juutalaisia.


Yritys murhata juutalaisia on saanut monia muotoja, kuten avoin viha ja pahuus toisen maailmansodan aikana. Koska juutalaisten tuhoaminen ei ole onnistunut tavanomaisella sodalla, hyökkäys heitä vastaan on viime vuosina ollut poliittista. Hyvin usein se on verhottu puheeseen rauhasta.

Sodankäyntiin liittyy valheellinen asioiden esittäminen, jota pidetään useimmissa piireissä totuutena. Jo käsitys "Israelin miehityksestä" on täysin väärä, silti se hyväksytään kaikkialla. Miten jokin kansa voi "miehittää" oman maansa? Lisäksi palestiinalaisilla ei ole koskaan ollut valtiota.  Se maa, jota he vaativat itselleen, oli itse asiassa vuosisatojen ajan turkkilaisten ottomaanien miehittämä, sitten jordanialaisten laittomasti miehittämä vuosina 1948-1967. Näillä tosiasioilla ei ole mitään merkitystä niille, jotka pyrkivät tuhoamaan juutalaisvaltion.

Hamas, Hizbollah, Fatah ja kaikki niiden kannattajat ovat sitoutuneet Israelin tuhoamiseen. Ne tuovat ajatuksen esiin peruskirjoissaan ja sitä toistetaan niiden arabiankielisissä lausunnoissa. Niiden koulukirjat ja lasten TV-ohjelmat mustamaalaavat jatkuvasti juutalaisia ja yllyttävät näin vaikutuksille alttiit mielet vihaamaan Israelia. Juutalaisia verrataan apinoihin ja sikoihin, kun taas itsemurhaiskuja heitä vastaan kehutaan elämän korkeimmaksi päämääräksi. Tällaisten verilöylyjen toteuttajia kunnioitetaan nimeämällä palestiinalaiskaupunkien katuja ja aukioita heidän mukaansa.

Nämä samat ääri-islamistit olivat yhteistyössä Hitlerin kanssa toivoen, että hänen voittonsa johtaisi juutalaisten tuhoon. Hitler melkein onnistui, mutta onneksi hänet kukistettiin. Nyt maailmanyhteisö kuitenkin odottaa Israelin tekevän rauhan niiden kanssa, jotka jakavat täysin Hitlerin näyn.

Maailmalla ei ole moraalista kompassia eikä siksi kykene tunnistamaan pahuutta vaan painostaa Israelia solmimaan natsismin uuden version kanssa sopimuksen, joka johtaisi sen tuhoon. Ne, jotka painostavat Israelia tähän, eivät itse suostuisi sellaiseen. Miksi kaikkea tällaista tapahtuu? Ovatko nämä ihmiset tyhmiä, vain tietämättömiä, vai onko tässä takana jokin muu tavoite? Tai ehkä juutalaisia vastaan käytävän sodan takana on hengellinen todellisuus.

Synnin olemus on kapina Jumalaa vastaan. Ei siis ole yllättävää, että kaikkea sitäkin vastaan hyökätään, mikä muistuttaa maailmaa Jumalasta. Tämä synnin todellinen luonne piilee jokaisen ihmisen sydämessä. Jos tämä Jumala sitten synnyttää kansan ottamaan Hänen nimensä ja heijastamaan Hänen olemustaan, voi odottaa, että tuo kansa joutuu ihmisten kapinoinnin kohteeksi. Siitä päivästä alkaen, jona Jumala kutsui Israelin ja otti sen yhteyteensä, tämä sota ei ole lakannut. Se on epätoivoinen sota ja ilman Jumalan uskollisuutta juutalaiset olisivat hävinneet kauan sitten. Psalmi 83 ilmaisee nämä totuudet sanomalla selvästi, että ihmiskunnan sota juutalaisia vastaan on itse asiassa sotaa Jumalaa vastaan. Psalmin jakeissa 2-5 sanotaan:

"Jumala, älä ole niin ääneti, älä ole vaiti, älä ole, Jumala, niin hiljaa. Sillä, katso, sinun vihollisesi pauhaavat, ja sinun vihaajasi nostavat päätänsä. Heillä on kavalat hankkeet sinun kansaasi vastaan, ja he pitävät neuvoa sinun suojattejasi vastaan. He sanovat: 'Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta'."

Jumalan viholliset iskevät Häntä ja hänen kunniaansa vastaan sotimalla juutalaisia vastaan. Tämä sota loppuu, kun pahuus ihmisten sydämissä voitetaan lunastavalla rakkaudella tai tuhotaan jumalallisella tuomiolla. Israelia ei koskaan tulla tuhoamaan, sillä Jumala on taannut sen selviämisen.

Malcolm Hedding

Tämä artikkeli on julkaistu Jerusalem Postin kristillisen painoksen kesäkuun 2011 numerossa.

http://fi.icej.org/news/special-reports ... ia-vastaan

http://www.malcolmhedding.com/blog/isra ... -the-jews/


www.shalom.fi

Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Merkittävä

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 12 Joulu, 2011 9:04

Artikkeli on selkeä herätyksen airut taistelussa totuuden puolesta.
Siunausta meille, jotka rukoilemme rauhaa ja siunausta Israelille!


.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2573
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu Israel-asiaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron