ECI:n viesti Yhdistyneiden kansakuntien pääsihteerille:

Tiedotteita ja keskustelua aiheesta!

ECI:n viesti Yhdistyneiden kansakuntien pääsihteerille:

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ma 19 Joulu, 2011 15:23

Lehdistötiedote

ECI:n viesti Yhdistyneiden kansakuntien pääsihteerille:
- YK:n on aika juhlia juutalaisvaltiota
New York, 13. joulukuua 2011


- Viime maanantaina YK:n pääsihteerille osoitetussa kirjeessä European Coalition for Israel ilmaisi pettymyksensä YK:n hiljattaisesta kampanjasta, jolla kiistettiin juutalaisvaltion olemassaolon oikeutus viettämällä Palestiinan kansalaisten vuosittaista solidaarisuuspäivää. Yhden kokonaisen päivän, marraskuun 29. päivän ajan, palestiinalaisten lippu (joka ei ole YK:n jäsenvaltio) oli esillä näkyvästi YK:n lipun vierellä, kun taas Israelin lippua ei ollut missään näkyvillä. Päivän aikana pidetyissä seminaareissa ja työpajoissa juutalaisvaltion perustamista kuvattiin erehdykseksi tai aggressiiviseksi teoksi. Kirjeessään YK:n pääsihteerille ECI kirjoittaa:

- Tämä yksipuolinen kampanja on selkeä loukkaus YK:n peruskirjan henkeä kohtaan. Peruskirja on kirjoitettu puolustamaan jokaisen jäsenmaan itsemääräämisoikeutta. Ja sen lisäksi nykyaikaisen Israelin valtion perustaminen tapahtui rinta rinnan YK:n perustamisen kanssa. Molemmat syntyivät holokaustin tuhkasta vetoomuksenaan olla enää milloinkaan pettämättä juutalaiskansan luottamusta ja tarkoituksenaan sitä vastoin turvapaikan luominen kansalle, joka on ollut vainottuna ja vailla omaa valtiota yli 1 850 vuoden ajan.

- YK:n ei tulisi ainoastaan kunnioittaa ja suojella nyky-Israelia, vaan sen tulisi juhlia sen saavutuksia ja aikaansaannoksia kuluneiden 65 vuoden ajalta.

- YK:n on korkea aika alkaa kunnioittaa jäsenvaltiota, joka on antanut ihmiskunnalle niin paljon. Tällä viikolla kaksi Israelin kansalaista sai lääketieteen Nobel-palkinnon ansioistaan immuunijärjestelmää koskevan ymmärryksemme vallankumousmaisesta muuttamisesta. Vain muutamia päiviä Palestiinan solidaarisuuspäivän jälkeen YK:n yleiskokous hyväksyi Israelin ehdotuksen antaa omaa maanviljelyteknologiaansa kehitysmaiden käyttöön.
Israelin tekemä ehdotus tähtää naisten tukemiseen maaseutualueilla, ruokavarantojen turvaamiseen ja maanviljelijöiden kouluttamiseen, sekä ilmastonmuutoksen vaikutusten hidastamiseen. Israel on kauan ollut maanviljelyteknologian pioneeri, ja se on antanut asiantuntijoitaan ja innovatiivistä teknologiaansa Afrikan kehittyvien maiden käyttöön.

- Kun otetaan huomioon Israelin ja juutalaiskansan ennennäkemättömät saavutukset, ECI haluaisi ehdottaa erityistä YK:n päivää, joka juhlistaisi juutalaisvaltion perustamista, ja tunnustaisi sen ainutlaatuiset, kansainvälistä yhteisöä hyödyttäneet aikaansaannokset.

- Astuessamme nyt joulukauteen ECI kehottaa YK:ta ulottamaan toivotuksen maan päällä rauha ja ihmisillä hyvä tahto koskemaan myös juutalaiskansaa ja Israelin valtiota.

Kirje toimitettiin perille New Yorkissa viime maanantaina ECI:n virallisen työvierailun yhteydessä.


European Coalition for Israel
P.O. Box 189
FI-00181 Helsinki, Finland
Tel.: + 358 9 6948056
info@ec4i.org
www.ec4i.org
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Israelin itsenäisyys

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ti 20 Joulu, 2011 23:16

Israelin palaaminen omaan maahansa ja oman valtion uudestaan perustaminen on juhlimisen arvoinen asia!"Rauha olkoon sinun muuriesi sisällä!" Shalom Israel!
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2573
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu Israel-asiaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron