Estelle, media ja propaganda-ansa!

Tiedotteita ja keskustelua aiheesta!

Estelle, media ja propaganda-ansa!

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Su 28 Loka, 2012 18:37


20.10.2012 klo 17:23
Estelle, media ja propaganda-ansa

Iltalehti kertoi aamulla, että Avustuslaiva Estelle on joutunut matkansa loppuvaiheessa Israelin hyökkäyksen kohteeksi. Oho, että hyökkäyksen?

Webbisivuilla Estellen tarina sai huomiota ainakin neljässä eri jutunpätkässä. Idealistien tarinaa hehkutettiin dramaattisin sanankääntein: Israelin aseistautuneet joukot nousivat laivaan: Meitä vastaan hyökätään, ja Israelin armeijan mielestä hyökkäys oli ainoa vaihtoehto, sekä Estelleä hinataan satamaan - ei uhreja.

Aseistautuneet joukot ja hyökkäys - wow! Kyse kumminkin lienee virka-asettaan kantaneiden sotilaiden rutiinioperaatiosta, jonka tarkoituksena on estää aseiden saapumisen Gazan terroristien käsiin. Olen saanut elämäni aikana yhden ylinopeussakon. Taidan ilmaista kokemuksen tulevaisuudessa siten, että poliisin aseistautuneet joukot pysäyttivät minut, poistivat minut kulkuneuvostani sekä tutkivat papereitani tarkkaan. Uhkaavasta tilanteesta huolimatta uhreilta vältyttiin.

Länsimaisen median uppoaminen palestiinalaisten media-ansaan on todella outoa. Gazan tarinaa on todella vaikea pistää julmat juutalaiset rääkkäävät viattomia palestiinalaisia -kehyksiin, mutta jollain ilveellä se näyttää usein tapahtuvan.

Israel on joutunut julistamaan Gazan saartoon, sillä aluetta on käytetty jatkuviin terrori-iskuihin ja väkivaltaan Israelia vastaan. Gazaa isännöi terroristijärjestö Hamas, joka hallitsee aluetta rautaisella kädellä.

Hamasin vaalivoitto vuonna 2006 johti väkivaltaisuuksiin Hamasin ja Fatahin, toisen terroristijärjestön välillä, jotka johtivat, seuraavien vuosien saatossa, yli 250 palestiinalaisen kuolemaan sekä satoihin haavoittuneihin. Samana vuonna Israel ja Egypti julistivat Gazan saartoon, sillä Gazan väkivaltaisuudet levisivät alueen ulkopuolelle. Israel ja Egypti poistivat saarrot pari vuotta sitten, sallien kulutushyödykkeiden viemisen alueelle.

Estellen miehistö varmaankin tarkoittaa hyvää, ja maailma olisi parempi paikka jos heidän kaltaisiaan uhrautuvia hyväntekijöitä olisi enemmän. Mutta Gaza-operaatiossa on kyse joko typeryydestä tai kyynisyydestä. Estellen miehistön oli pakko tietää, etteivät he pääse Gazaan. Eli operaation uhratut rahat, miestyötunnit ja tarvikkeet eivät olleet tuottavia kuin propagandan välineinä. Ja ketä hyödyttävän propagandan? Islamistisen terroristijärjestön, joka on viime vuosina rajoittanut kärsivien palestiinalaisten oikeuksia selvästi enemmän kuin Israel.

Jos Estellen miehistö ja tukijat olisivat halunneet viedä apua todella sitä tarvitsevaan kohteeseen, sen olisi pitänyt suunnata kohti Syyriaa. Ja samalla Iltalehti olisi nähnyt, miltä oikea hyökkäys laivaan näyttää.

Soundtrack: Napoleon XIV, Theyre Coming to Take Me Away, Ha-haa!

http://suomenkuvalehti.fi/blogit/americ ... ganda-ansa
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2555
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Paluu Israel-asiaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron