David Wilkerson Päivittäissaarna: KUN HERÄÄ KYSYMYKSIÄ

Tähän mm. David Wilkersonin yms. hyvät ja rakentavat kirjoitukset!

David Wilkerson Päivittäissaarna: KUN HERÄÄ KYSYMYKSIÄ

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ke 23 Kesä, 2010 15:53


KuvaDavid Wilkerson Päivittäissaarna

KESKIVIIKKO, KESÄKUU 23, 2010

KUN HERÄÄ KYSYMYKSIÄ


Ja kun Jeesus oli paastonnut neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä, tuli hänen lopulta nälkä. Silloin kiusaaja tuli hänen luoksensa ja sanoi hänelle: Jos sinä olet Jumalan Poika, niin käske näiden kivien muuttua leiviksi "
(Matt. 4:2-3).

Juuri kun Jeesus oli fyysisesti haavoittuvin, saatana marssitti esiin ensimmäisen kiusauksensa.

Ei ole syntiä olla nälkäinen. Mistä siis on kyse? Saatana haastoi Jeesusta: Jos todella olet Jumala, niin sinulla on Jumalan voima, ja juuri nyt olet aika vaikealla paikalla. Mikset käytä Jumalan sinulle antamaa voimaa itsesi pelastamiseen? Eikö hän antanut sen sinulle nähdäkseen, käytätkö sitä oikein?

Tässä on yksi salakavalimmista kiusauksista, joita Jumalaa pelkääväiset ihmiset kohtaavat. Niin kuin sinun esikuvallasi, Jeesuksella, sinullakin on halu Jumalaan. Olet antanut sydämesi täysin Jumalalle. Sitten Jumala johtaa sinut erämaakokemukseen, ja jonkin ajan päästä kysymykset heräävät. Alat menettää uskonvarmuutta ihmetellessäsi Jumalan iankaikkista tarkoitusta elämällesi. Silloin, kun yrität rukoilla saavuttaaksesi voiton, saatanan hyökkäykset tuntuvat rajummilta kuin koskaan.

Vihollinen ei halua sinun toimivan Isääsi turvaten. Paholainen sanoo: Sinun kärsimyksesi ei ole Jumalasta. Sinun ei tarvitse käydä tätä läpi. Sinulla on Jumalan voima itsessäsi Pyhän Hengen kautta. Sano sana, vapauta itsesi. Tyydytä oma nälkäsi.

Ensiksikin saatana halusi saada aikaan voimakatkoksen. Hän toivoi, ettei Jumala vastaisi Jeesuksen anomukseen, jos tämä pyytäisi leipää. Jos taivaan voima pettäisi, sitten Kristus ehkä epäilisi jumaluuttaan ja hylkäisi ikuisen päämääränsä maan päällä. Toiseksi, saatana tiesi, että Jeesus oli lähetetty tekemään ainoastaan sen, mitä Isä käski. Niinpä hän yritti saada Kristusta vakuuttumaan siitä, että tottelemattomuus tässä kohden olisi hänen oman etunsa mukaista. Jos siis Jeesus nyt käyttäisi voimaansa välttääkseen kärsimyksen, hän saattaisi tehdä saman myöhemmin välttääkseen ristin.

Miten Jeesus vastasikaan paholaisen kiusaukseen? "Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee "(Matt.4:4). Kristus sanoi siis: En tullut maan päälle omien tarpeitteni, kipujeni tai fyysisen mukavuuteni tähden. Tulin antamaan jotakin ihmiskunnalle, en pelastamaan itseäni.

Edes kärsimyksen ollessa pahimmillaan Jeesus ei hukannut näkyään iankaikkisesta tarkoituksestaan. Jos meidän Herramme oppi riippuvuutta ja myötätuntoa erämaakokemuksen kautta, niin opimme mekin.

Read this devotion online/Lue opetus tästä: http://www.worldchallenge.org/fi/node/8950~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

For more sermons by David Wilkerson visit our Pulpit Series Newsletters
[http://www.worldchallenge.org/fi/pulpit_series_newsletters] and Sermon Media Center [http://www.worldchallenge.org/fi/sermons]

Audio sermons by David and Gary Wilkerson are also available via our audio podcast in iTunes [http://www.itunes.com/podcast?id=294033386]

Connect with World Challenge [http://twitter.com/world_challenge] and Gary Wilkerson [http://twitter.com/garywilkerson] on Twitter


Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Paluu Lainatut kirjoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron