David Wilkerson: RAJAN YLITYS

Tähän mm. David Wilkersonin yms. hyvät ja rakentavat kirjoitukset!

David Wilkerson: RAJAN YLITYS

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ke 08 Joulu, 2010 14:58


David Wilkerson Tänään (Today)

KESKIVIIKKO, JOULUKUU 8, 2010


RAJAN YLITYS


Jeesuksen vaeltaessa maan päällä, hän tunsi vallan hyvin saatanan voiman rajuuden. Hän tiesi tämän tulevan seulomaan Jumalan kansaa kaikin helvetin asein. En usko, että kukaan meistä voi ymmärtää suurta taistelua, jota juuri nyt käydään hengellisellä alueella. Emme ymmärrä, että saatanalla on päämääränään tuhota kaikki uskovat. He ovat kiinnittäneet nälkäiset sydämensä kulkemaan Kristuksen kanssa loppuun asti. Kristityn vaelluksessa on kuuliaisuuden raja, jonka ylittäminen saa helvetin hälytyskellot soimaan. Sillä hetkellä, kun me ylitämme rajan elämään Jumalan Sanan kuuliaisuudessa ja turvaamme ainoastaan Jeesukseen, meistä tulee uhka pimeyden valtakunnalle. Sen jälkeen olemme demonisten valtojen ja voimien hyökkäysten pääkohteena. Jokainen uskova, joka kääntyy koko sydämestään Herran puoleen, joutuu kokemaan yhtäkkistä kummallisten ongelmien ja koetusten tulvaa.

Jos ylität kuuliaisuuden rajan, lähetät aaltoja näkymättömään maailmaan. Luukkaan evankeliumissa (22:28- 34) Jeesus kertoo pyhien seulomisesta. "Simon, Simon, katso, saatana on tavoitellut teitä valtaansa, seuloakseen teitä niin kuin nisuja" (Luuk. 22:31). Kristuksen päivinä sadonkorjaajat käyttivät seulaa juuri ennen viljan säkittämistä. He lapioivat viljan neliskulmaiseen, verkolla peitettyyn laatikkoon, käänsivät sen ylösalaisin ja ravistelivat sitä voimakkaasti. Pöly ja lika seuloutuivat verkon läpi, vain jyvät jäivät jäljelle. Tässä jakeessa seulonta tarkoittaa "ravistelua ja erottelua, olla järkyttynyt yhtäkkisestä koettelemusten kovuudesta". Jeesus käytti tätä vertausta puhuessaan Pietarille: "Saatana uskoo, ettet ole mitään muuta kuin pölyä ja likaa. Kun hän laittaa sinut seulaan ja ravistelee sinua, hän odottaa sinun putoavan maahan!"

On koettelemuksia ja kiusauksia, ja on seulontaa. Näen seulonnan suurimpana sielunvihollisen hyökkäyksenä. Se on yleensä lyhyt mutta sitäkin rajumpi. Pietarin seulonta kestäisi vain muutamia päiviä. Ne ravisuttaisivat ja järisyttäisivät hänen uskoaan. Niitä elämänsä päiviä hän myös katuisi eniten jälkeenpäin. Tuo seulonnan aika ravisteli Pietarista ulos ylpeyden, joka oli syössyt hänet alaskin. Se irrotti hänen sielustaan esteet, jotka olisivat voineet tuhota hänen todistuksensa lopullisesti.

Kiitos Jumalalle, ettei Pietarin usko rauennut tyhjiin. Varmasti Jeesus rukoili hänen puolestaan, ettei niin kävisi. Hän rukoilee samoin meidän puolestamme.


Lue tämä opetus netissä: http://www.worldchallenge.org/fi/node/10901
Read this devotion online: http://www.worldchallenge.org/fi/node/10901


Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Taas rakentavaa

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ke 08 Joulu, 2010 21:24

:idea:

Wilkersonilta saimme taas sanaa, joka avaa armon ja siunauksen lähteitä. Kilvoittelu on helpompaa hyvän opetuksen parissa.

"Seulonnan aika ravisteli Pietarista ulos ylpeyden."

Aamen.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2574
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu Lainatut kirjoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron