KÄÄRMEIDEN KÄSITTELIJÄT

Tähän mm. David Wilkersonin yms. hyvät ja rakentavat kirjoitukset!

KÄÄRMEIDEN KÄSITTELIJÄT

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » To 03 Helmi, 2011 15:03
Kuva Kuva David Wilkerson Today


TORSTAI, 3. HELMIKUUTA 2011

KÄÄRMEIDEN KÄSITTELIJÄT


Et voi olla tehokas työntekijä Kristukselle, jollet ole valmis ottamaan siitä aiheutuvia riskejä. Jeesus varoitti käärmeiden kohtaamisen riskeistä.

Yritän sanoa tämän mahdollisimman hienovaraisesti, mutta Raamattu sanoo, että pahat ihmiset ovat kuin myrkyllisiä käärmeitä. Meidän tulee siksi olla käärmeiden käsitteljöitä. Mielestäni on merkittävää, että Raamattu nimittää saatanaa "vanhaksi käärmeeksi" (Ilm. 12:9). Kristus lupasi: "he nostavat käsin käärmeitä" (Mark.16:18).

Jeesus sanoi: "Mene teille ja aitovierille ja pakota heitä tulemaan sisään" (Luuk.14:23). Valitusvirsissä varoitetaan: "Joka kuopan kaivaa, se siihen putoaa; joka muuria purkaa, sitä puree käärme. (Val.10:8)
Muurit ovat täynnä käärmeitä, mutta ihmistenkalastajina meille sanotaan: "kuka teistä on isä, joka poikansa häneltä pyytäessä kalaa antaa hänelle kalan sijasta käärmeen?" (Luuk. 11:11).

Sielunvoittajille on luvattu: "...jos he juovat jotain kuolettavaa, ei se heitä vahingoita" (Mark.16:18). Tämä viittaa siihen, että joku lähetti tai muu uskova juo vahingossa myrkkyä. Tähän Raamatun kohtaan on kätketty suurempi merkitys. Samoin kuin uskovat juovat Kristuksen verta elämän virrasta, hänen jumalallista rakkauttaan ja ihanuuttaan, me tietämättämme juomme myös tämän maailman myrkkyä lähtiessämme saarnaamaan evankeliumia.

Me suodatamme paljon tämän maailman henkeä ja saamme samalla hengellistä elämäämme kuolettavia asioita. Ellemme ota vastaan Pyhää Henkeä suojelemaan, emme voi mennä syntisten luo. Et voi olla juomatta henkeesi joitakin näitä lausumattomia asioita. Sen sijaan, jos juot jotain kuolettavaa ajaessasi takaa käärmeitä Kristuksen voimassa, niiden myrkky ei vahingoita sinua. Herran alkaessa näyttää tätä totuutta minulle, menin kotiin rukoilemaan. Sain tuntea Pyhän Hengen tuulen virtaavan ruumiiseeni. Myrkky valui ulos ja pystyin nousemaan ylös puhdistettuna ja vahingoittumattomana.


Lue tämä opetus netissä: http://www.worldchallenge.org/fi/node/12209

Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Paluu Lainatut kirjoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron