OTA VASTAAN JUMALAN VOIMA JA LÄHDE TYÖHÖN! by David Wilkerso

Tähän mm. David Wilkersonin yms. hyvät ja rakentavat kirjoitukset!

OTA VASTAAN JUMALAN VOIMA JA LÄHDE TYÖHÖN! by David Wilkerso

ViestiKirjoittaja pike464 » Pe 01 Huhti, 2011 11:22

OTA VASTAAN JUMALAN VOIMA JA LÄHDE TYÖHÖN!
by David Wilkerson | December 6, 2010

ShareThis Print
Kun Jeesuksen opetuslapsille kerrottiin voimakasteen saamisesta, he kysyivät: "Herra, tälläkö ajalla sinä jälleen rakennat Israelille valtakunnan?" (Ap.t. 1:6). Jeesus vastasi heille yksiselitteisesti: Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut" (j.7).

Pysähdypä hetkeksi miettimään, mihin heidän kysymyksensä oikein viittaa: "Herra, tarkoitatko, että aiot palauttaa Israelin valtakunnan, alkaen sen Yläsalissa vain meidän kanssamme? Mekö tuhoammeko Herodeksen ja Rooman? Mekö puhdistamme maan, pystytämme kuningaskunnan ja tuomme sinut takaisin?"

Me tiedämme, että Jeesus joutui käsittelemään johtajuuden ja vallan himoa joidenkin opetuslastensa kohdalla. Koen heidän kysymyksensä huokuvan jotain enemmän kuin halua asemaan ja voimaan. Se puhuu ihmisen tarpeesta olla osallinen jossakin suuremmassa, perimmäisemmässä tarkoituksessa. Se on halua olla jotain erityistä, olla oikea ihminen oikeaan aikaan.

Sydämissään opetuslapset ehkä miettivät: "Herra, mihin me sovimme sinun profeetallisessa aikataulussasi? Olisi hengellisesti rohkaisevaa tietää, että olemme yhden armotalouskauden lopussa ja että uusi päivä on valkenemassa. Kuinka innostuisimmekaan, jos kertoisit meille, että olemme elossa, palvelemme sinua tuona ratkaisun päivänä ja että käytät meitä kaiken kokoon käärimisessä!"

Rakkaat pyhät, jokaisella meistä on jossain määrin tämä tarve. Jeesuksen vastaus tähän oli suora: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja." Jeesus ei etsi päämäärätietoisia miehiä tai naisia, vaan haluaa todistajia itselleen! Hän sanoo: "Kysymys ei ole profeetallisesta ajasta tai jostain suuremmasta päämäärästä, joka on säilytettynä sinun varallesi. Kyse on siitä, että minä tarvitsen todistajia tälle nykyiselle sukupolvelle!"

Tämä puhuttelee minua syvästi! Kuten monet muut tänä päivänä, minäkin haluan tietää, millä kohdalla Jumalan profeetallisessa kellossa olemme tällä hetkellä. Olemmeko suuren kärsimyksen ajan ovella? Onko Jumala kokoamassa uskovien viimeistä jäännöstä?

Sitten kuulen Jeesuksen sanovan: "Ei ole sinun asiasi tietää. Anna täyttää itsesi Pyhällä Hengellä. Odota Jumalaa, ota vastaan hänen voimansa ja lähde sitten todistamaan!" Meidän tulee elää valvovina, odottaen kunnostetuin ja palavin lampuin. Meidän tulee ikävöidä ja kaivata hänen saapumistaan. Meidän tulee julistaa hänen tulemistaan ja varoittaa hänen tuomioistaan. Ennen kaikkea meidän tulee olla hänen todistajiaan!
"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1058
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

Paluu Lainatut kirjoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron