Palveltuaan Jumalan suunnitelmaa Daavid nukkui pois.

Tähän mm. David Wilkersonin yms. hyvät ja rakentavat kirjoitukset!

Palveltuaan Jumalan suunnitelmaa Daavid nukkui pois.

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Pe 29 Huhti, 2011 16:09


PERJANTAINA 29. HUHTIKUUTA 2011

by Gary Wilkerson

by David Wilkerson


Palveltuaan omana aikanaan Jumalan suunnitelmaa Daavid nukkui pois (Apt. 13:36).

Keskiviikkona, iltapäivällä isäni David Wilkerson sai kotiinkutsun auto-onnettomuudessa. Suremme rakkaan isämme, uskollisen puolison ja pyhän Jumalan miehen poismenoa. Äitini Gwen, isäni vaimo 57 vuoden ajan, oli myös autossa mutta meille kerrottiin että hän toipuu täysin.

Isäni reilut 60 vuotta kestänyt palvelutehtävä teki vaikutuksen niin hänen läheisiinsä, kuin miljooniin ihmisiin ympäri maailmaa. Koemme tämän henkilökohtaisena menetyksenä mutta samanaikaisesti riemuitsemme tietoisina siitä että isä eli elämänsä täydesti, totellen Jumalaa hartaasti ja rakastaen Jeesusta radikaalisti.

Hänet tunnettiin rajattomasta uskosta. Hän uskoi että Jumala voi muuttaa jenginuoren ja epätoivoisimmankin huumenarkomaanin elämän. Hän uskoi että Times Squarelle, New Yorkin ytimeen voitaisiin perustaa seurakunta. Hän uskoi voivansa olla mies joka rakastaa vaimoaan ja lapsiaan. Ja niin hän tekikin.

Isä ei pitänyt fanfaareista, tunnustuksista ja seremonioista. Hän kieltäytyi kutsuista tavata maailman johtajia, mutta oli valmis antamaan kaikkensa tukeakseen köyhää orpoa tai leskeä hädässä.

Kuin entisaikojen kuningas Daavid, isä palveli Jumalan suunnitelmaa omana aikanaan. Hän julisti intohimoisesti,kompromissitta ja periksiantamattomalla laupeudella. Hän kirjoitti hämmästyttävän oivaltavasti, selkeästi ja vakaumuksellisesti. Hän kilvoitteli hyvän kilvoituksen ja kun hänen työnsä tuli päätökseen, hänet kutsuttiin kotiin.

En usko että isäni olisi sopeutunut hyvin eläkkeelle. En usko että hänen osakseen olisi sopinut istuskella keinutuolissa menneitä muistellen. Uskon että Jeesus, tämän tietäen, kutsui hänet kotiin.

Isän viimeinen tehtävä maan päällä oli toimia kaikkein köyhimpien asianajajana antaa apua ja tukea köyhille lapsille, leskille ja orvoille. Teen Challengen, World Challengen ja Times Square Churchin perustamisen jälkeen hän halusi ruokkia nälkäänäkeviä lapsia maailman köyhimmissä maissa. Tänä päivänä Pass the Bread auttaa pelastamaan tuhansia lapsia 56 keskuksen kautta kahdeksassa eri maassa.

Kuin entisaikojen kuningas Daavid, palveltuaan Jumalan suunnitelmaa hän kuoli. Tiedän että jos isäni kykenisi rohkaisemaan sinua sanoillaan, hän pyytäisi sinua antamaan kaikkesi Jeesukselle, rakastamaan Jumalaa syvästi ja elämään toisten hyväksi.

Hänen aloittamansa työ jää elämään. Todistamme kaikki sen vaikutuksesta ei ainoastaan hänen julistuksensa, kirjoitustensa ja maailmaa muuttavien työmuotojen vaikutuksesta, vaan hänen rakkaudestaan, myötätunnostaan ja hänen kyvystään inspiroida uskoamme suurempiin tekoihin.

Lue tämä Gary Wilkersinin kirjoitus netissä: http://www.worldchallenge.org/fi/node/13185

Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Siunaus jatkuu

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Pe 29 Huhti, 2011 20:11"Kallis on Herran silmissä Hänen hurskaittensa kuolema."
Psalmi 116:15.

Jumala siunaa seurakuntaansa edelleen David Wilkersonin palvelustehtävän kautta. Hän puhuu kuoltuaankin. Kukaan ei pysty vaientamaan sitä KIRKASTA Jumalan totuutta, jota David saarnasi puhuen ja kirjoittamalla. Hän ojensi maailman johtavimpia menestysteologeja ja auttoi siten suuren joukon elävässä uskosssa olevia irti tuon kirotun harhan pauloista.
David Wilkersonilla oli selvä sana maailman loistoa ja sen syntielämää vastaan. Mutta hän opetti myös rikkauden vaaroista, johon syntiin menestysteologit johtavat sieluparkoja.

+

On hyvä kerätä tälle palstalle lisää David Wilkersonin saarnoja.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2572
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Tässä linnki kuunnella David Wilkersonin saarnoja...

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Pe 29 Huhti, 2011 21:47


http://www.worldchallenge.org/fi/pulpit ... ewsletters


Tässä linkki (yhteisöstämme) kuunnella David Wilkersonin saarnoja... alkaen jo vuodesta -79.

Yhteisössämme pitäisi olla muitakin linkkejä Wilkersonin kirjoitettuihin opetuksiin ja koneellani on hänen kirjoituksiaan aika runsaasti myös.

Saisi vaan voimia laittaa niitä kaikkien luettavaksi ja itsekin lukea samalla.

Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY


Paluu Lainatut kirjoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa