David Wilkerson maanantai 23.05.11: LUPAUKSIA

Tähän mm. David Wilkersonin yms. hyvät ja rakentavat kirjoitukset!

David Wilkerson maanantai 23.05.11: LUPAUKSIA

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ma 23 Touko, 2011 23:34


David Wilkerson Today


MONDAY, MAY 23, 2011

LUPAUKSIA by David Wilkerson


Hebrealaiskirje toistaa moneen kertaan suurta kärsivällisyyden tarvettamme:
Sillä kun Jumala oli antanut lupauksen Aabrahamille, vannoi hän itse kauttansa, koska hänellä ei ollut ketään suurempaa, kenen kautta vannoa, ja näin Aabraham, kärsivällisesti odotettuaan, sai, mitä luvattu oli( Hebr.6:13-16, kursiivi kirjoittajan).
Ettette kävisi veltoiksi, vaan että teistä tulisi niiden seuraajia, jotka uskon ja kärsivällisyyden kautta perivät sen, mikä luvattu on(Hebr.6:12).
Sillä te tarvitsette kestäväisyyttä, tehdäksenne Jumalan tahdon ja saadaksenne sen, mikä luvattu on (Hebr.10:36).

Jumala on antanut meille useita ihania lupauksia: Hän murskaa synninkahleet, antaa meille voiman ruhjoa synnin vallan, antaa uuden sydämen, puhdistaa ja pyhittää meidät, muuttaa meidät Kristuksen kuvan kaltaisiksi. Hänen sanansa vakuuttaa meille: Mutta hänelle, joka voi varjella teidät lankeamasta ja asettaa teidät nuhteettomina, riemuitsevina, kirkkautensa eteen (Juud.1:24).

Kuitenkin Jumala toimii meidän hyväksemme ajallaan, oman jumalallisen aikataulunsa mukaan. Häntä eivät sido mitkään määräpäivät. Hän jättää huomiotta kaikki nyt heti- parantumisen vaatimukset. Lyhyesti, todellinen usko käskee meitä odottamaan kärsivällisesti Herraa. Vastauksemme hänelle pitäisi olla: Herra, uskon, että pidät kiinni sanastasi. Sisimmässäni asuvan Henkesi voiman kautta pystyn odottamaan, kunnes sinä saatat nämä asiat tapahtumaan elämässäni. Minun osani on pysyä uskossa, sinua odottaen.

Saatat joutua kauheisiin koetuksiin ja kiusauksiin. Ehkä kuulet Saatanan kuiskaavan sinulle hirveitä valheita. Toisinaan lankeat. Oikeastaan ihmettelet väliin, pääsetkö koskaan perille. Kun kestät nämä vaikeudet ja pidät kärsivällisesti kiinni uskosta. Uskot Jumalan tekevän työtään, noudatat hänen sanaansa. Annat hänen olla Jahve Zidkenusi (Jumala, sinun vanhurskautesi, suom. huom.) Silloin hän näkee sinut vanhurskaana. Hän on vannonut valalla: Voit vastaanottaa lupaukset uskon kautta.

Paavali määrittelee Herran vanhurskauden Room. 4: 20- 23:ssa: Mutta Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt, vaan vahvistui uskossa, antaen kunnian Jumalalle, ja oli täysin varma siitä, että minkä Jumala on luvannut, sen hän voi myös täyttää. Sen tähden se luettiinkin hänelle vanhurskaudeksi. Mutta ei ainoastaan hänen tähtensä ole kirjoitettu, että se hänelle luettiin.

Raamattu ei voisi ilmaista asiaa selvemmin. Vanhurskaus on yksinkertaisesti Jumalan lupauksien uskomista, luottamista siihen, että hänen täyttää lupauksensa. Käänteisesti, epäusko pitää totena, ettei Jumala täytä lupauksiaan.


Lue tämä opetus netissä: http://www.worldchallenge.org/fi/node/13612


Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

ViestiKirjoittaja Weli-Markku » Ti 24 Touko, 2011 12:43

Jumala ON vanhurskautemme. HÄN on Kristuksessa pelastuksemme kallio.
On niin helppoa - ja samalla raskasta (se maailman murhe)
vilkuilla sinne tänne murehtien, peläten, syyttäen ihmisiä ja olosuhteita ja paholaista, jonka Jeesus on voittanut ristintyöllään ja ylösnousemuksellaan kuolleista.
Päättäkäämme joka ikinen aamu, kun silmämme avaamme uuteen päivään, katsoa kaikessa pelastuksemme Kallioon, Jeesuksen Kristukseen, joka on kaiken ja kaikkien Herra.

Luottakaamme Jumalaan, tietäen, että uskomme kautta Hän armossaan Jeesuksen veren tähden antaa kaikki syntimme anteeksi.
Monta kärsimystä on vanhurskaalla, sanoo psalminkirjoittaja, mutta jatkaa: Jumala vapahtaa hänet (Jeesukseen uskovan) niistä kaikista.
Viimeistään rajan tuolla puolen.
Vaikka tämä ulkoinen ruumiimme rapistuu ja heikkenee, uudistukoon sisäinen ihmisemme päivä päivältä Jumalan tuntemisessa ja Häneen katsoen.
Kyllä Hän sen tekee.
Älä pelkää - usko ainoastaan!
Jeesus on Herra! Jeesus elää!
Riippukaamme Hänessä kiinni ja karttakaamme pahaa.
Jumala on luotettava.
halleluja! :D
Weli-Markku
 


Paluu Lainatut kirjoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron