JUMALAN SALAISUUDET by David Wilkerson | June 8, 2011

Tähän mm. David Wilkersonin yms. hyvät ja rakentavat kirjoitukset!

JUMALAN SALAISUUDET by David Wilkerson | June 8, 2011

ViestiKirjoittaja pike464 » Pe 10 Kesä, 2011 20:48

JUMALAN SALAISUUDET
by David Wilkerson | June 8, 2011


Matteus kertoo meille, että Jeesus puhui kansalle vertauksilla: Tämän kaiken Jeesus puhui kansalle vertauksilla, ja ilman vertausta hän ei puhunut heille mitään; että kävisi toteen, mikä on puhuttu profeetan kautta, joka sanoo: Minä avaan suuni vertauksiin, minä tuon ilmi sen, mikä on ollut salassa maailman perustamisesta asti "(Matt. 13:34 -35).

Monet nykyajan uskovat pitävät vertauksia yksinkertaisina ymmärtää. Kristuksen mukaan jokaisessa vertauksessa on kätkettynä uskomaton salaisuus. Jokaisessa Jeesuksen kertomassa vertauksessa on salattu valtakunnan totuus. Sen löytävät vain ne, jotka ahkerasti etsivät sitä.

Monet uskovat selaavat vertaukset nopeasti läpi. He luulevat näkevänsä sen ilmiselvän opetuksen ja kiiruhtavat eteenpäin. He eivät ehkä ollenkaan huomaa vertauksen merkitystä itselleen.

Raamattu väittää selvästi, että Herralla on salaisuuksia: Oikeamielisille hän on tuttava (San.3:32). Maailman alusta asti nämä salaisuudet ovat olleet tuntemattomia, mutta Matteus kertoo niiden olevan kätkettyinä Jeesuksen vertauksiin. Niissä on voima, joka vapauttaa uskovat. Valitettavasti vain harvat ovat valmiit maksamaan korkean hinnan niiden löytämisestä.

Mietitäänpä yhdessä yhtä Jeesuksen vertausta: Vielä taivasten valtakunta on kuin kauppias, joka etsi kalliita helmiä, ja löydettyään yhden kallisarvoisen helmen hän meni ja myi kaikki, mitä hänellä oli, ja osti sen(Matt.13:45 46). Kuka on vertauksen kauppias? Kreikankielen sanajuuri ilmaisee hänen olevan kulkukauppias. Hän on samalla laadunvalvoja. Toisin sanoen hän ansaitsi elantonsa arvioimalla kalliiden helmien laatua ja hintaa.

Tiedämme, että Jeesus on se kallisarvoinen helmi, jonka kauppias löytää. Hän on hyvin arvokas. Hänen hintaansa ei voi määritellä, koska kauppias myy kaiken omaisuutensa saadakseen hänet omakseen. Uskon, että helmen merkitys avautuu Jumalan iankaikkisissa suunnitelmissa. Ilmeisesti helmi kuului Isälle. Hän omisti Kristuksen aivan niin kuin jokainen isä omistaa poikansa. Jeesus on todellakin Isän arvokkain ja kallein omaisuus. Vain yksi asia saattaisi panna Isän luopumaan verrattomasta helmestään. Hän teki sen rakkaudesta.

Kristus on pellossa oleva aarrearkku. Hänessä olen löytänyt kaiken tarvitsemani. Ei minun tarvitse etsiä enempää merkitystä työhöni, ei toiveiden toteutumista perheen tai ystävien keskellä. Minun ei enää tarvitse yrittää säilyttää kasvojani, näyttää olevani jotakin. Minun ei enää tarvitse etsiä keinoja miellyttääkseni muita. Eikä minun tarvitse enää miettiä tai järkeillä ulospääsytietä vaikeuksistani.

Olen löytänyt sen, mitä etsin. Aarteeni, helmeni on Kristus. Sen omistaja kysyy minulta ainoastaan: David, minä rakastan sinua. Anna minun ottaa sinut lapsekseni. Olen jo allekirjoittanut paperit oman Poikani verellä. Olet nyt kaiken omaisuuteni kanssaperijä hänen kanssaan.
Mikä tarjous! Minä luovun likaisista itseriittoisuuteni ja hyvien töitteni riekaleista. Heitän syrjään vaelluksesta kuluneet kenkäni. Jätän taakseni unettomat yöt epäilyksen ja pelon kaduilla. Vastalahjaksi minut otetaan Kuninkaan lapseksi. Tämä tapahtuu, kun etsit helmeä, aarretta, kunnes löydät hänet. Jeesus tarjoaa sinulle koko olemuksensa. Hän antaa sinulle ilon, rauhan, päämäärän, pyhyyden. Hänestä tulee sinulle kaikki kaikessa: heräämisesi, nukkumisesi, aamusi, iltapäiväsi ja iltasi.


"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1058
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

Paluu Lainatut kirjoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron