Hamasin perustajan poika median tentissä

Tähän mm. David Wilkersonin yms. hyvät ja rakentavat kirjoitukset!

Hamasin perustajan poika median tentissä

ViestiKirjoittaja pike464 » Ke 06 Heinä, 2011 0:23

Hamasin perustajan poika median tentissä
Niilo Närhin haastattelemana Helluntaikonferenssissa.


- Ainoa mahdollisuus todelliseen yhteyteen löytyy vain Kristuksessa. Näin totesi Hamas-järjestön perustajan poika Mosab Yousef median tentissä torstaina.

Yousef kertoi olleensa kotoisin Ramallahin kaupungista, ja että kuuden miehen ryhmä, johon hänen isänsä kuului, perusti Hamas-terrorijärjestön.

Israelilaiset tarjosivat Yousefille mahdollisuutta ryhtyä agentiksi, mutta hän itse aikoi käyttää tätä hyväkseen ja toimia kaksoisagenttina. Israelin agenttina hän pelasti lukuisia ihmisiä terrorilta.

Erään kerran joku antoi hänelle Uuden testamentin, ja Yousef ymmärsi, kuka on todellinen vihollinen. Hän löysi voiman, joka on suurempi kuin viha ja katkeruus. Otettuaan kasteen Yousef joutui pakenemaan Amerikkaan.

Yousef totesi, että ainoa mahdollisuus todelliseen yhteyteen löytyy vain Kristuksessa.

Länsimaisessa kristillisyydessä omat tavoitteet ja ohjelmat ovat tulleet kuitenkin tärkeämmiksi kuin Kristus.

Omasta taustastaan johtuen hän on oppinut taistelemaan uskonnollisuutta vastaan Kristuksesta käsin. Yousef sanoi haluavansa kertoa nuorille vapaudesta Kristuksessa.

Rauha voi tulla Lähi-itään vain, jos ollaan valmiita maksamaan siitä hinta. Yousef lisäsi, että Herramme tuli tuomaan rauhan jo 2000 vuotta sitten. Hintana oli Jeesuksen kuolema.

Yousefin mukaan monet ajattelevat, että on olemassa rauhaa rakastavia muslimeja, ja heitä todella onkin. Hän lisäsi, että islam uskontona ei voi olla rauhan uskonto, sillä se on sodan ja väkivallan uskonto. Muslimeja tulee rakastaa ilman ehtoja, ja jos rakastat heitä, kerrot heille myös totuuden.


Hamasin poika" -kirja kertoo toivosta

Yousefin sanoma Juhannuskonferenssissa oli toivo ja rakkaus. Ne, jotka etsivät rakkauden sanomaa, olivat tyytyväisiä hänen kirjoittamaansa kuuluisaan Hamasin Poika-kirjaan (Avainmedia 2010) , mutta ne, jotka odottivat poliittista sanomaa, olivat hämmentyneitä.

Ilman Kristuksen valoa kirjan sisällöllä ei Yousefin mukaan ole mitään merkitystä. Toivon sanoma on tärkeämpi kuin kirjan sisältämä tieto.

Hän tiesi, että kuka tahansa suurista kustantajista olisi ollut halukas julkaisemaan kirjan, mutta hän koki Jumalan tahdon olevan, että se julkaistiin pienen kustannusliikkeen kautta. Kirja myy enemmän maallistuneissa kuin kristillisissä piireissä.

Yousefin oma kansa hyökkäsi häntä vastaan, mutta vaikka kirja on ollut menestys Israelissa, siellä on hyökätty sitä vastaan vieläkin voimakkaammin. Yousef sanoi, että pelätään ottaa vastuuta. Pelätään valoa, joka paljastaa pimeyden.

Yousefin mukaan uskonnollinen kristillisyys on antanut väärän kuvan Jeesuksesta. Jeesus oli ihmisten puolesta, mutta vastusti uskonnollisuutta. Monet käyttävät Kristusta omien piilotavoitteidensa hyväksi, mutta Kristus muutti maailman esimerkkinsä ja kärsimyksensä kautta.

Yousef totesi, että vaikka hänet ristiinnaulittaisiin ja epäiltäisiin hänen kirjaansa, hän on oikeilla jäljillä. Hän ei ajattele pelkoa, vaan elää vain omaa elämäänsä. Moottoripyörällä ajaminen saattaa olla vielä vaarallisempaa.

Yousef kiitti Avainmediaa kirjan kääntämisestä myös arabiaksi.

"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1060
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

Paluu Lainatut kirjoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron