D. WILKERSON: NOITUUS SEURAKUNNISSA!

Tähän mm. David Wilkersonin yms. hyvät ja rakentavat kirjoitukset!

D. WILKERSON: NOITUUS SEURAKUNNISSA!

ViestiKirjoittaja Victoriana777 » Su 17 Heinä, 2011 21:23

Joukko noitia kulkee maassa nykyään, varoittaen, että satanistit ovat soluttautumassa seurakuntiin -erityisesti karismaattisiin seurakuntiin. Jotkut näistä entisistä noidista ovat kirjoittaneet kirjoja, joissa kerrotaan ilkeiden noitien pirullisesta juonesta astua seurakuntiin esiintyen superhengellisinä kristittyinä. Heidän tarkoituksensa on pettää ja saattaa haaksirikkoon pastoreita ja ohjata suuria joukkoja naiiveja uskovaisia okkultistiseen palvontaan.

Sanotaan, että monet näistä pahoista noidista ovat jo kiinteästi asettuneet moniin seurakuntiin, kontrolloiden pastoria ja seurakuntaa sekä aiheuttaen suurta hämmennystä, tottelemattomuutta, avioeroja - jopa kuolemaa. Toimistoomme on tullut monia kirjeitä ihmisiltä, jotka uskovat, että heidän pastorinsa täytyy olla jonkunlaisen demonisen vaikutuksen alaisina ja uskon, että monet näistä kirjeistä ovat aitoja.

Pyhät, me Kristuksen ruumiissa emme salli Paholaisen voiman kasvaa Jumalan huoneessa. Hänen valtansa on rajoitettu, eikä hän voi läpäistä Pyhän Hengen tulimuuria. Kun opetuslapset lähetettiin Pyhän Hengen voimassa parantamaan sairaita ja herättämään kuolleita, he palasivat iloiten: Herra, riivaajatkin ovat meille alamaiset sinun nimesi tähden (Luuk. 10:17).

Ainoa pastori, joka voi langeta noidan kontrolloitavaksi on sellainen, joka hemmottelee itseään salaisella synnillä, jota ajaa ahneus tai menestys, tai joka on pettänyt Herran epäuskolla tai laiminlyönnillä. Jumalan mies, joka on kuolettanut lihan teot ja heiluttaa Herran miekkaa tuntee vihollisen. Hän erottaa jokaisen ansan ja vastustaa Paholaista, kuten Paavali teki noidan kanssa Filippissä.
Näin tapahtui: orjatyttö, joka oli paholaisen vallassa eli noituuden harjoittaja, jossa oli tietäjähenki etsi Paavalin ujuttautuakseen hänen palvelustehtäväänsä! Hän seurasi Paavalia ja hänen kumppaneitaan, huutaen: Nämä miehet ovat korkeimman Jumalan palvelijoita, jotka näyttävät meille pelastuksen tien (Apt. 16:17).

Mutta Paavali vaivaantui hengessään. Hän tajusi, ettei tyttö ollut kääntynyt ja että hänellä ei ollut oikeutta koskea pyhiin asioihin. Hän havaitsi ansan. Niinpä hän kääntyi ja sanoi hänessä olevalle pahalle hengelle: "Jeesuksen Kristuksen nimessä minä käsken sinun lähteä hänestä". [jae 18]

Demoniset voimat eivät horjuttaneet Paavalia. Pyhä Henki ja täysi Jumalan Sana johtivat häntä. Mutta Raamattu kertoo joukosta oletettuja Herran palvelijoita, jotka joutuivat hyökkäyksen kohteeksi kirjaimellisesti - ja demonin voittamiksi. Nämä olivat Skeuaan seitsemän poikaa. Kun he yrittivät ajaa demonia ulos miehestä, paha karkasi heidän kimppuunsa, repi heidän vaatteensa ja ajoi heidät juoksemaan paniikin vallassa kadulle koska he eivät tunteneet Jeesusta. He eivät olleet täynnä Kristusta!

NE, JOTKA VAELTAVAT PYHYYDESSÄ, VASTUSTAVAT PAHOLAISTA
Evankeliumin palvelijoilla, jotka lankeavat syvälle syntiin, ei ole oikeastaan demonista ryntäystä yllään; noita ei ole vietellyt heitä. He ovat vain ajautuneet harhaan omien himojensa ja mielihalujensa takia. He ovat poistuneet pyhältä maalta ja alkaneet kierrellä Paholaisen alueella!
Sellainen seurakunta, joka vaeltaa pyhyydessä ja Jumalanpelossa, ei voi tulla petetyksi, noitien tai pahojen henkien kontrolloimaksi. Vain sellaiset kirkot, jotka hakevat mielihyvää, jotka torjuvat Raamatun ja pyhyyden, ovat avoimia Saatanan yrityksille muuttaa sisään.

Missä tahansa Jumalan Sana on korotettuna, siellä missä ihmiset erottautuvat pahuudesta ja maailmasta, missä on aitoa katumusta ja tottelevaisuutta Pyhälle Hengelle siellä Jeesus aina ilmaisee läsnäolonsa!
Seurakunta, joka on kylvetetty Jeesuksen läsnäolossa, ei tarvitse käskeä ilkeitä voimia. Jeesuksen mahtava voima ajaa ulos kaiken pahan! Saatana ja hänen pahat joukkonsa eivät yksinkertaisesti voi olla yhtäaikaa Kristuksen läsnäolossa. Vastustamme Paholaista olemalla täynnä Jeesusta - elämällä ja palvomalla Hänen läsnäolossaan!

Onko todella olemassa kirkkoja ja pastoreita nykyään, jotka lankeavat noitien ja demonien kontrolliin. Ehdottomasti, kyllä!

Tunnen suuren helluntaikirkon, joka on täysin antautunut Saatanalle. Pastorissa on himokas, paha henki. Hän lankesi aviorikokseen toisensa perään, johon myös pian hänen vaimonsa lankesi. Pastori ja hänen vaimonsa esittelivät jotain seurakunnalle, jota he kutsuivat kytkennöiksi. He kehittivät kokonaisen opin siitä.
Ensiksi he toivat tanssisalin pyhäkköön. Pastori kehotti ihmisiä katsomaan partnerinsa silmiin, kunnes Pyhä Henki tekisi kytkennän. Pastorit, johtajat ja diakonit osallistuivat tähän. He alkoivat vaihtaa vaimoja ja tehdä aviorikoksia.
Ennen pitkää tämä muodostui kaaokseksi. Avioerot riehuivat valtoimenaan. Seurakuntalaiset saivat hermoromahduksia. Pastorin poika teki itsemurhan. Hänen tyttärensä erosi miehestään ja karkasi toisen miehen kanssa. Itsemurhat lisääntyivät. Eräs nuori äiti järkyttyi niin paljon, kun hänen miehensä jätti hänet, että hän hukutti vauvansa kylpyammeeseen, jotta vauvan sielu olisi turvassa Jeesuksen luona!

Rakkaat, olkaa varovaisia, mihin seurakuntaan menette! Varmistakaa, että teillä on erottamiskyky, koska Saatanalle antautunut pastori voi avata teidän sydämenne demonisille voimille.

Tämä viesti koskee vaarallisempaa, hienovaraista noituutta.
Sitä eivät kuljeta seurakuntiin pahat paimenet, tai noidat vaan joukko kristittyjä, jotka eivät tiedä, että he ovat noituuden pauloissa.
Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa.
Ilm. 19:11
Avatar
Victoriana777
 
Viestit: 34
Liittynyt: To 28 Huhti, 2011 21:08
Paikkakunta: Jyväskylä

Paluu Lainatut kirjoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron