JOOSEF- SEURA by David Wilkerson | August 2, 2011 [May 19, 1

Tähän mm. David Wilkersonin yms. hyvät ja rakentavat kirjoitukset!

JOOSEF- SEURA by David Wilkerson | August 2, 2011 [May 19, 1

ViestiKirjoittaja pike464 » Su 07 Elo, 2011 9:54

JOOSEF- SEURA
by David Wilkerson | August 2, 2011
[May 19, 1931 April 27, 2011]

Print
Tahdon esitellä sinulle Joosef- seuran. Se on viimeisten päivien uskovien yhteisön kaltainen, täysin Herralle antautunut. He ovat joka päivä yhteydessä Jumalaan. Heitä johtaa Pyhä Henki aivan elämän pikku yksityiskohtia myöden. Nyt he tulevat juuri suurista koetuksista ilmestyksen, viisauden ja hedelmällisyyden paikkaan. Jumala toimii heissä antaen heidän tuntea totuutensa ja viisautensa. Hyvin pian hän myös kutsuu heidät, niin kuin hän kutsui Joosefin!

Seurakunta kärsii parastaikaa suurelta osaltaan suurta hengellistä nälänhätää: pinnallisia saarnoja, kuolleita kuulijoita, elävää jumalanpalvelusta, joka ei perustu vanhurskaaseen elämään.

Jaakobin heimon seitsemänkymmentä jäsentä olisi kuollut suureen maailmanlaajuiseen nälänhätään (ja kaikki Israelille annetut lupaukset olisivat tuhoutuneet), jollei Jumala olisi toiminut edeltä. Seitsemisenkymmentä vuotta ennen nälänhädän iskemistä Jumala jo oli alkanut toteuttaa suunnitelmaansa kansansa pelastamiseksi tuholta.

Jumala lähetti Joosefin Egyptiin! Hän teki työtään tässä miehessä parikymmentä vuotta. Joosef joutui eristykseen, koetuksiin. Jumala valmisti häntä arvovaltaiseen tehtävään. Joosefista tulisi Jumalan valittujen pelastaja. Joosefia pidettiin poissa parrasvaloista, jotta hän tulisi valmiiksi edessä olevaan tuhon ja kuoleman päivään!

Rakkaani, aivan yhtä varmasti kuin Jumala eristi Joosefin, hänellä on tänä päivänä Joosef-seura, joka on salattu kaikilta silmiltä. He ovat kipujen pätseissä, koetusten vankiloissa, taistelutantereilla ja kiusauksissa. He kuolevat tälle maailmalle, eivät halua mitään sen maineesta, kunniasta, rahasta tai nautinnoista. Heillä on yhä suurempi nälkä olla aina vain lähempänä Jeesusta, tuntea hänen sydämensä ja äänensä.
Et varmaan ymmärrä Joosef-seuran kaikkia ihmeellisiä koetuksia, kiusauksia ja vaivoja elämässäsi. Jos sinun sydämesi on päättänyt seurata Kristusta, voit levätä siinä varmuudessa, että Jumalalla on tarkoituksensa kaikessa. Hän tahtoo saada sinut mukaan Joosef-seuraansa
"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1060
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

Paluu Lainatut kirjoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron