Jumalan rakkaus

Kerromme pelastuksen Tien Totuutta etsiville,
jotka tahtovat löytää Jeesuksen!

Jumalan rakkaus

ViestiKirjoittaja Uusiluomus » La 25 Joulu, 2010 15:41

Haluaisin niin sydämestäni kertoa, koko maailmalle, Jumalan Rakkaudesta!!!!

Taiteilijat maalaavat monesti taulun joutsenista, halutessaan kuvata ikuista rakkkautta. Ainakin mulla on käsitys, että joutsenet ovat uskollisia, aina kuolemaan asti.
Seinälläni on todella vanhan näköinen taulu (taulun ikää en tiedä), joka kupruilee irti kehyksistään (ostettu kirpparilta), mutta taulun aihe on selvä, kaksi joutsenta, ilmeisesti illan hämärässä, jossain metsälammen rannalla. Kaunis taulu. Kuva uskollisesta rakkaudesta.

Jumalan Rakkaus On Todella Uskollista; "..Kaikki Se Peittää, Kaikki Se Uskoo, Kaikki Se Toivoo, Kaikki Se Kärsii."1Kor.13:7.
Varmaan jokainen ihminen haluaisi olla tälläisen Rakkauden kohteena? Ja se on mahdollista aivan jokaiselle, kun vain otamme vastaan, Sen Sanoman, mitä meille on jo kahdentuhannen vuoden ajan kerrottu; että, Jeesus Kristus, Jumalan Poika, On Sovittanut syntimme; Antamalla Oman Henkensä puolestamme ja että Hän on Noussut kuolleista, ja On, Taivaassa, Isän Jumalan, Tykönä.
HÄN ELÄÄ!! Hän ei todella ole mikään tarinan henkilö, vaan Totisinta Totta tänäänkin. Hän vaikuttaa, Pyhän Henkensä kautta, Uskoa ja Rakkautta omissaan, ihmisissä, jotka ovat antaneet elämänsä Hänelle.
Sillä Niin On Jumala maailmaa Rakastanut, että Hän Antoi Ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi,vaan hänellä olisi Iankaikkinen Elämä.
Sillä ei Jumala Lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma Hänen kauttaan pelastuisi.
Joka uskoo Häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan Ainokaisen Pojan nimeen. Joh.3:16-18.

Ainoa Asia mitä Jumala meiltä odottaa on nöyrtyä Häneen eteensä, syntisyytensä tunnustaen, ja että tarvitsen, Jeeuksen, Ylösnousseen Jumalan Pojan, Sovitusta, syntieni edestä.

Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala On Hänet kuolleista Herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.
Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka Häneen uskoo, joudu häpeään". Room.10:9-11.

Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu". Room.10:13.

Me ihmiset olemme monesti uskottomia ja ehkä joutsenetkin, mutta yksi asia on varmaakin varmempi; JUMALA ON USKOLLINEN JA HÄN ON RAKKAUS!
Ja, Evankeliumi Jeesuksesta(Hän On Täynnä Armoa ja Totuutta), On Totta Tänään ja niin kauan kuin Armonaikaa täällä maailmassa elämme; " Sillä Hän Sanoo: "Otollisella Ajalla Minä Olen sinua Kuullut ja pelastuksen päivänä sinua Auttanut".
Katso, Nyt On Otollinen Aika, katso, Nyt On Pelastuksen Päivä." 2Kor.6:2.

Jumala Rakastaa jokaista ihmistä, mutta Syntiä Hän vihaa, ja siksi Hän, Kaikkivoivassa Rakkaudessaan, Haluaa meidät vapauttaa synnin kirouksesta, Jumalan lasten vapauteen, Poikansa Jeesuksen Kristuksen, Kautta.
Tuossa vapaudessa Sitten uskovina saamme elää ja kiittää ja ylistää, Jumalaa,ja Jeesusta Kristusta, Hänen Suuresta Rakkaudestaan ja Armostaan.
On ihanaa olla Jumalan Rakkauden kohteena!! On Ihanaa kilvoitella kaidalla tiellä Jeesuksen kanssa. Tämä on todella rikasta Elämää. Vaikeina päivinä ja pimeinä päivinä on erityisen suurta tietää, että Jeesus on kanssani.

Ja vielä Pietarin vastaus kansalle, joka kyseli mitä heidän pitäisi tehdä, pelastuakseen; " Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen Nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen Lahjan.
Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikilla, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, Meidän Jumalamme Kutsuu." Apt.2:38-39.
Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli... Fil.2:5
Uusiluomus
 
Viestit: 264
Liittynyt: La 25 Syys, 2010 15:39

Se on pelastuksen tie

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » La 25 Joulu, 2010 20:53

Kauniisti kerrottu raamatullinen pelastuksen tie !
Aamen.


(HL)
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Lisäys

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ti 01 Helmi, 2011 21:01

Kuva

Mielestäni tämä kuva KUULUU Uusiluomuksen tekstiin!
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » To 17 Maalis, 2011 18:10

Jumala on niin uskollinen, että vaikka me olisimme uskottomat, niin kuitenkaan Hän ei luovu uskollisuudestaan meitä kohtaan.
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku


Paluu Miten tulet uskoon?

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 1 vierailijaa

cron