Mistä kaikki alkaa?

Kerromme pelastuksen Tien Totuutta etsiville,
jotka tahtovat löytää Jeesuksen!

Mistä kaikki alkaa?

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 09 Helmi, 2009 22:01

Tässä on kaiken etsinnän alku:

"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma Hänen kauttansa pelastuisi. Joka uskoo Häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan Nimeen" (Joh. 3:16-18 ).

"Siinä ilmestyi meille Jumalan rakkaus, että Jumala lähetti ainokaisen Poikansa maailmaan, että me eläisimme Hänen kauttansa. Siinä on rakkaus - ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että Hän rakasti meitä ja lähetti Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi" (1 joh. 4:9-10).

Kaiken etsinnän alkulähtökohta on siis Taivaassa, Jumalassa! Hän etsii kadonnutta ihmistä!

+___________________________________________________________________________________
Dimi Sefanja suurensi fonttia, niin käy huonosilmäiseltäkin jouhevasti tärkeiden opetusten lukeminen.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja luukas » Ma 24 Elo, 2009 23:05

AAMEN! Ilosanoma :D
luukas
 

ViestiKirjoittaja miranda » Ma 14 Syys, 2009 16:21

:roll:

Mitä Jeesus puhui Nikodeemukselle Joh.3:


Sillä niin on Jumala.....
Miksi Jeesus sanoi hänelle, että hänen tuli syntyä uudelleen? Aloitetaan alusta, meidän on muistettava ,että hän oli juutalainen. Tämä oli hänen kansalaisuutensa, toiseksi hän oli hyvä mies,sellainen oli hänen luonteensa, ja lopuksi hän oli uskonnollinen. Hän oli juutalainen, jos juutalaisen on synnyttävä uudestaan,eikö sitten pakanan? Juutalaiset katsoivat pakanoita kuin he olisivat penikoita ? (Mark.7:27.) Tosiasiassa muut kansat ovatkin eli pakanoita. Juutalaiset,ovatkin Jumalan valittu kansa, ja nyt Jeesus sanoi eräälle juutalaiselle, että hänen täytyy syntyä uudestaan, jos sen tähden juutalaisen, joka kuului Jumalan valittuun

kansaan, etuoikeutettuun ja omistuskansaan, oli vältämätöntä uudestisyntyä, miten sitten on meidän laitamme? Kyllä meidäkin on synnyttävä uudesti ylhäältä,Nikodeemus oli hyvä mies, ja kuittenkin hänen oli synnyttävä ylhäältä Pyhän Hengen kautta, niinkuin meidänkin,nyt Jeesus sanoin "hyvälle,"lainopetajalle,uudestisyntymisestä, joka pätee tänääkin jokaiselle, jokainen on poikennut pois, jokainen hyvä,täydellinen,kirjanoppinut juutalainen,pakana,eivät pääse taivasten valtakuntaan ellein hän uudestisynny Pyhän Hengen kautta,tullen syntiseksi,katuen syntejään ja saaden syntinsä anteesi ja Jumalan Pojan veri puhdistaa ja vapauttaa ja tulee siirto, pimeydestä valkeuteen.


Ei myöskään riitä että teemme hyviä tekoja ellei meillä ole elämää,sillä kellä Jumalan Pojan Henki on sillä on Hänen elämänsä, ei auta tämän päivän kirjanoppineisuus se monesti kuolettaa ja asettaa sanan ruoskan meidän käteemme, meidän pitäisi muistaa meidän Herramme oli lempeä vaikkakin syntiä vihasi sillä se eroittaa meidät Hänestä. Hän etsi kadonneita,syntisiä,Hän sanoikin " eivät terveet tarvitse parantajaa vaan sairaat" kirjanoppineille Herra oli "kova" näki sisimmän,naamarit käskyt ja lait, ja sanoikin (kyykäärmeen sikiöt jotka halusivat tehdä ihmisistä käänynnäisiä ja lain orjia. tänään on myös kaikea tätä liikkeellä. Armosta me saamme pelastumme se on Jumalan kaikille jotka Hänet ottavat vastaan elämänsä Herraksi, valvokaamme olemme kalliist ostetut Jeesuksen kalliilla verellä. :bh


___________________________________________________________________
Dimi Sefanja suurensi fonttia, niin käy huonosilmäiseltäkin jouhevasti lukeminen.
miranda
 


Paluu Miten tulet uskoon?

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron