Hengellisen elämän palavuus!

Tässä on vain niitä opetuksia, joita Jumalan seurakunnassa opetettiin srk.n alkuaikoina ennen kirkkojen perustamista.

= Raamatun mukaiset opetukset.

Hengellisen elämän palavuus!

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » La 02 Touko, 2009 16:56

MIKÄ ON OIKEAA HENGELLISTÄ ELÄMÄÄ?

Olkaa hengessä palavat; palvelkaa Herraa. Room. 12.11.

Jumala tahtoo meidän olevan PALAVIA Pyhän Hengen Tulessa! Sitä tahdomme itsekin! Ja siksi Hän voi tehdä palvelijansa tulen liekiksi!. Hebr. 1:7.
Saakoon siis innostuksen Tuli vallata meidät kokonaan kaikessa palvelustyössämme. Näin on jo tapahtunutkin! Kiitos Jumalalle! Mutta sydämemme janoaa olla yhä enemmän täynnä taivaan Tulta! Tunnetko sinä saman kaipauksen? Jos tunnet, on se merkki siitä, että Tuli jo palaa! Halleluja! TULI ON JO SYTTYNYT! Luuk. 12:49.
On suurta saada toimia Palavin sydämin! / Jumalan rakkaus on palavaa ainetta !!!
Mikä tehtäväsi onkin, tee sitä edelleen Hengessä palavana! Ota vastaan yhä lisää Voimaa! Taivas odottaa saadakseen avata rikkaan aarrekammionsa vuotamaan kalliita lahjoja elämääsi ja palvelustehtävääsi Jumalan seurakunnassa. Ne ovat tulevan maailmanajan voimia, rakkautta, Hengen hedelmiä, armolahjoja ja erilaisia armoituksia.
mutta kaikilla jäsenillä ei ole sama tehtävä, niin me, vaikka meitä on monta, olemme yksi ruumis Kristuksessa, mutta itse kukin olemme toistemme jäseniä; ja meillä on erilaisia armolahjoja sen armon mukaan, mikä meille on annettu; jos jollakin on profetoimisen lahja, käyttäköön sitä sen mukaan, kuin hänellä uskoa on; jos virka, pitäköön virastaan vaarin; jos joku opettaa, olkoon uskollinen opettamisessaan; jos kehottaa, niin kehottamisessaan; joka antaa, antakoon vakaasta sydämestä; joka on johtaja, johtakoon toimellisesti; joka laupeutta harjoittaa, tehköön sen iloiten. Room. 12:4-8.
Tahdommehan antautua jokaiseen tehtävään palavin sydämin ja iloiten? Rukoilemme, laulamme, puhumme ja ylistämme Hengessä! Mutta annamme myös uhrimme Jumalan seurakunnan työhön Hengessä palavina, iloiten ja riemuiten ja ymmärtäen, että se kuuluu hengelliseen elämäämme. Jokainen antamamme euro saa aikaan kiitosta Jumalalle! 2 Kor. 9:13.

Meillä on palava näky sielujenvoittamisesta ja Jumalan Tulta palavasta pyhien seurakunnasta, joka on Kristuksen ruumis.
Pyhä Henki tahtoo sytyttää sydämiimme nyt myös palavan anteliaisuuden. = joka antaa, antakoon vakaasta sydämestä..
Osallistumme oman seurakunnan menoihin palavana Hengessä! Uhraamme mielellämme. Rakkauden kautta vaikuttava palava usko saa sen aikaan.
Siunaus seuraa mukana kaikissa Jumalan seurakunnan tehtävissä.
Sielujen voittamistyö tarvitsee lisää Tulta uhraamistehtäväänkin. Iloista antajaa Jumala rakastaa! 2 Kor. 9:7.
Haluammehan olla iloisia antajia?
Uhraamisinnosta huomataan, kuinka taattu teidän mielenne on, ja silloin kaikki ylistävät Jumalaa siitä, että te näin alistuvaisesti tunnustaudutte Kristuksen evankeliumiin.
2 Kor. 9:13.

Siunausta!

________________________________

Weijo Even-Chai Lindroos
Käsityöläiskatu 6 A 43
20100 Turku City
Puh. 040 556 32 97
http://weijo.lindroos@pp.inet.fi

http://www.Jeesus-on-Herra.com
_________________________________________________________________________________________
Dimi Sefanja suurensi fonttia, niin käy mukavasti kaikilta lukeminen.
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2570
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Löysin

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » La 02 Touko, 2009 22:24

Olen löytänyt uutta näkökulmaa Toronto-ilmiöiden vaikutuksiin. Osittain siksi kirjoitin tuon aloituskirjoituksen. Ja sain siihen vaikutteita eräältä toiselta uskovalta. :idea:

Mitä tarkoitan?:
Pahinta, mitä Torontosta alkanut epäraamatullinen ilvehtiminen on saanut aikaan, on se, että nyt on ruvettu pelkäämään oikeitakin Pyhän Hengen ilmenemismuotoja. Ei uskalleta ottaa vastaan Pyhän Hengen tulikastetta, koska pelätään, ettei vaan saada sitä torontolaishenkeä. ... SE SE VASTA ON TODELLA SIELUNVIHOLLISEN KEKSIMÄ UUSI EKSYTYS !!! Se eksytys on sillä pohjalla, että "meille ei saa tapahtua mitään kokemuksia ja ilmiöitä, koska toronto-villityksessä on sellaista"... Ajattelepa! - - - Se on samansisältöistä sen toteamuksen kanssa, kun jotkut sanovat meistä, että mehän olemme selvästi jehovantodistajia, koska emme vietä joulua. Mutta ei asia ole niin. Emme huomioi jehovantodistajien tai muidenkaan uskontojen oikeita tai vääriä tapoja antaen niiden vaikuttaa meidän hengellisen elämämme ratkaisuihin. Me teemme ratkaisumme Raamatun pohjalta!!! Emme jätä jotain Raamatun Totuutta sivuun sen tähden, että joku harhaoppikin on sellaisen ominut.
1 Timot. 4:1-2.

Jeesus tahtoo edelleen täyttää omansa Pyhällä Hengellä ja tulella. Ja pyhä Henki tahtoo jakaa voimavaikutuksia ja armolahjoja samoin kuin apostolisena aikana. 1 Kor.12.
Oikean Pyhän Hengen "voimavaikutukset ovat moninaiset...!" Mutta ne eivät voi mennä ilvehtimisen ja epäjärjestyksen puolelle. Kol. 2:5.
Hengellisiin kokouksiin eivät kuulu esim. kaatumisilmiöt. Raamatussa ei ole yhtäkään esimerkkiä tai opetusta sellaisesta. Mutta puheet ja rukoushetket ym. toiminta on tietenkin oltava Hengessä palavaa. Mm. Apollos "puhui Hengessä palavana". Apt. 18.
Rukoukseen hiljentymistä kokouksissa Raamattu ei tunne, vaan "he korottivat äänensä Jumalan puoleen". Apt. 4:24.
"niin että te yksimielisesti ja yhdestä suusta ylistäisitte Jumalaa ja meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Isää." Room. 15:6.
Kirkoissa hiljennytään. Seurakunnassa kuuluu ääntä. Siinä näemme kuoleman tai elämän merkit. Kuolleet ovat hiljaa. Elämä synnyttää ääntä!

Lue lisää tästä aiheesta:
http://www.Jeesus-on-Herra.com/alkuperainen.htm

"Huuda täyttä kurkkua, älä säästä, korota äänesi niin kuin pasuna, ilmoita minun kansalleni heidän rikoksensa ja Jaakobin huoneelle heidän syntinsä." Jesaja 58:1.


:D :idea: :!:_________________________________________________________
Dimi Sefanja suurensi fonttia, niin käy mukavasti kaikilta lukeminen.
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2570
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » Ti 14 Heinä, 2009 21:08

"Sillä maa, joka särpii sisäänsä sen päälle usein tulevan sateen ja kantaa kasvun hyödyksi niille, joita varten sitä viljelläänkin, saa siunauksen Jumalalta (Hebr.6:7)." Jumalalta tuleva sade ei aiheuta vain joitain ilmiöitä, vaan antaa kasvunaan hyvää ja hyödyllistä hedelmää.


_________________________________________________________
Dimi Sefanja suurensi fonttia, niin käy mukavasti kaikilta lukeminen.
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Aamu-Usva » Ti 17 Marras, 2009 21:37

"Herra antaa sanoman, suuri on voitonsanoman saattajatarten joukko:
'Sotajoukkojen kuninkaat pakenevat, he pakenevat, ja perheen emäntä jakaa saaliin. Jäättekö makailemaan karjatarhojen vaiheille? Kyyhkysen siivet ovat hopealla silatut, sen sulat keltaisella kullalla (Ps.68:12-14)!"


Voitonsanoma on tullut Herralta: Kuolema on voitettu. Jeesus elää! Yhdessä Hänen kanssaan saamme mekin elää. Suuri on voitonsanoman saattajatarten joukko. Me olemme voitonsanoman saattajia ja saattajattaria. Saatamme sanoman kaikkialle; sanoman Jeesuksesta. Hän on kuningasten Kuningas, voittaja. Emme jää makoilemaan karjatarhojen vaiheille, vaan Pyhän hengen hopealla silatuin siivin lennämme matkaan Jumalan rakkauden kulta sulissamme. jeesus elää!
Avatar
Aamu-Usva
 
Viestit: 933
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 22:15
Paikkakunta: Turku

Voittosanoma on tullut Herralta!

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ti 17 Marras, 2009 22:05

Siunauksen kanavat takaisin alkuperäiseen kristinuskoon ovat jo avatut. Kuka vain tahtoo astua sisälle Totuuden ja rakkauden virtaan? Pitää astua ensin ulos uskonsuunnista, ja sitten heittäytyä sisälle siunauksen virtaan. Nuo siunauksen asiat pitäisi saada nyt selvemmin Jumalan kansan silmien eteen.

Mutta...
Jeesuksen aikanakaan ihmisille ei kelvannut tuo heidän mielestään halpa-arvoinen Nasaretin Jeesus, joka kaiken lisäksi korotti itsensä, kun rohkeni sanoa itseään Jumalan Pojaksi ja Messiaaksi. Uskonnollisten mielestä Jeesus otti ityselleen aseman, joka kuuluisi jollekin vähintään kuninkaanpalatsissa syntyneelle prionssille.
"Hänen veljensäkään eivät Häneen uskoneet." Joh. 7:5.
".. koska sinä, joka olet ihminen, teet itsesi Jumalaksi." Joh. 10:33.
Miten tänä aikana menestysteologian sumentamalle ihmissuuruuksia etsivälle Jumalan kansalle kelpaisi Totuus, joka tulee inhimillisesti ajateltuna mitättömistä lähteistä, siitä vanhasta Raamatusta. Ei ole asiaa pönkittämässä korkea-arvoisia suursaarnaajia tai teologian tohtoreita, eikä muitakaan titteleitä ja prinikoita. "Jumala valitsee sen, mikä on hulluutta maailmalle ... sen, mikä maailmassa on halpasukuista ja halveksittua, sen Jumala valitsee.." 1 Kor. 1:27-29. Se on aina ollut Jumalan tapa.

+

Kysymys jäsenkortistouskontoon kuuluvalle:
Otatko vastaan Jumalan Sanan? Astutko elävän Jumalan seurakunnan taisteluriveihin?
Jeesus kutsuu sinua tähän iloon ja onneen sekä pilkattavaksi ja häväistäväksi Hänen Nimensä ja Totuutensa tähden.


+
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2570
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu Alkuperäisen kristinuskon opetuksia

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron