Rukousaiheet 27.10

Yleisiä rukousaiheita elämän eri alueilta ja ihmisiltä.

Rukousaiheet 27.10

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ti 27 Loka, 2009 12:03

Rukousaiheet 27.10


"Rakas Jumala rukoilen Happea."

"Hei taas,
olen nyt uudessa työpaikassa. Edellisessä työpaikassani on levitetty minusta törkeitä juttuja, ja osa täällä pikkupaikkakunnalla kai uskookin niitä. Pelkään, että maineeni pilataan, enkä saa mistään uutta työtä. Minua väitetäään jopa huumeiden käyttäjäksi ja ties vaikka miksi. Rukouksessa saan ohjeeksi vain tehdä työni, jotta säilytän maineeni. Olisi mukavampi tehdä työnsä ihan rauhassa! Muutamille ystäville olen yrittänyt vakuuttaa, etteivät jutut pidä paikkaansa. En haluaisi huonoksi esimerkiksi siitä, kuinka kiusatuille käy, vaan haluaisin puhdistaa maineeni ja tehdä työni."

"sijoitettu lapsi palaisi heti kotiin äidin luokse, äidille terveyttä ja rukoilisitteko että tämän päivän palaveri menisi loistavasti ja saisi kotiuttamisen aikaan"

"Auta omaistani pääsemään hänen ongelmistaan. Hän on moniongelmainen alkoholiongelmineen. Isä paranna hänet. Armahda meitä. Isä kosketa. Auta meitä."

"Kiitos, että taivaan Isämme, luojamme hyvä tahto saisi tapahtua aina kaikessa elämässäni työnsaannin ja ihan kaiken suhteen. Kiitos taivaan Isälle kaikista rukousvastauksista ja kaikesta Hänen tahtonsa mukaan! Taivaan Isämme, luojamme johdatusta!"

"Kiitos, että Raamattumme Herran Jeesuksen Kristuksen haluama tuli saisi syttyä minussa ja kaikissa Hänen omissaan taivaan Isämme, luojamme hyvän tahdon mukaan."

"Pyydän rukouksia syntymättömän vauvani vuoksi. En tiedä missä hän on nyt, mutta rukoilen että Jumala on ottanut hänet luokseen ja rakastaa häntä. Rukoilkaa minulle anteeksiantoa tästä tilanteesta."

"46v mies on aika paljon peliriippuvainen. Saattaa pelata nettipokeria ja hävitä 40euroa illan aikana. Myös menee aika paljon rahaa veikkauksiin. Kiitos Jeesus että pelastat hänet ja vapautat liiallisesta pelaamisesta."

"pyydän esirukousta perheeni puolesta herra auta taluodellisesta ongelmasta jeesus vapauta hermostunesta ilmapiirista vapauta pelon hengestä.kiitos pelastuksesta.jeesus vapauta vihan kahleista anna sopu ja rauha perheeseeni.anna ystäviä terveitä ihmis suhteita.auta myös äitini asunto ongelmasta auta että äitini saa asunnon ja anna taloudellinen apu myös hänelle.varjele lapsiani kiitos että siunaat niiden koulu asjat ja varjelet siellä."

"RUKOILKAA TYTTÄRENI POJAN ANGELON PUOLESTA HÄN. ALOITTI EKA LUOKAN SYKSYLLÄ JA NYT ON SELVINNYT, ETTÄ HÄNTÄ KIUSATAAN KOULUSSA. ANGELO EI USKALLA MENNÄ KOULUUN. ÄITINSÄ ON MENOSSA HUOMENNA KESKUSTELEMAAN KOULUN REHTORIN JA OPETTAJAN KANSSA. HERRA ILMESTYISI JA ANTAISI APUNSA TÄHÄN ASIAAN JA SAATAIS KIUSAAJAT KIINNI."

"Pyydän kipeästi esirukousta tilanteeseeni: graduahdistus on suuri. Gradun pitäisi olla valmis viikon kuluttua eikä minulla ole voimia jaksaa enää tehdä sitä. Se on vielä hyvin keskeneräinen. Jeesus anna minulle viisautta ja voimia tehdä gradu loppuun. Ole kanssani... olisi pakko saada se valmiiksi."

"Muistakaa 50v tuttavaa (nainen). On saanut paikan saattohoitokodissa, sairastaa syöpää. Oli jokin aika sitten hengellisessä tilaisuudessa. Että löytäisi Jeesuksen ellei vielä ole löytänyt."

"herra ole meille armollinen, pelasta ja paranna
alkoholisti uskomaton mieheni.
Tartu herrani lasteni elämään oikeen voimallisesti. Auta poikaani vaikeuksissa, ja pelasta kummatkin poikani.
Herra auta nuorta miestä mielenterveys ongelmissa. auta herrani häntä tekemään oikeita ratkasuja,elämässään. sinä tiedät. Pelasta sisareni, ja hänen poikansa perhe. jossa on ms-tauti nuorella äidillä."

" poikani puolesta , elämän HERRA ole armollinen ja laupias hänelle. Tapahtukoon taivaallinen ISÄ tahtosi tänään,huomena ja iankaikkisesti"

"Herra anna voittaa"

"Jätin tänne viime viikolla rukouspyynnön psykoosioireideni puolesta. Nuo oireet ovat nyt, kiitos Herran, vähentyneet. Tilalle on kuitenkin tullut paniikkikohtauksia, joita on useita kertoja päivässä. Pyydän rukoilemaan, että Jumala parantaisi minut tai ainakin vähentäisi paniikkikohtausteni määrää. Jeesus, suo, jos vain suinkin on mahdollista, että kohtausten aikainen pelkoni äänien kuulemisesta tai näkyjen näkemisestä ei toteutuisi ja että pystyisin asumaan yksin ilman jatkuvaa ahdistusta. Äitini on asunut luonani parisen viikkoa, ja lähtee huomenna 27.10. kotiinsa toiseen maakuntaan. Jeesus, suo että taas voisin elää normaalisti! Nimessäsi tätä pyydän!"

"stugella on näitä harhoja ei lääkitystä,kunse demoni suuttu sanoo paskat niin harhat voimistuu
demonit hykäilee kimpuun joku demoni on sisällä.
niin tuomas eli stuge on hiljainen ja ulos suuntautunut ja puuhu politiikasta ja uskosta
on eronnut kirkosta kun ei mitään hyötyä ole siittä,epäilen että nämä demonit myös käytäyy väkivaltaisesti saataa tehdä mitä vain lyödä kuristaa jopa tapaa kokemusta on tästäkin.lääkeistä ei kuulema mittän hyötyä ole ne ei toimi ja useenmiten korvike vain rukoukselle stuge ei rukoile.itselläni on varmasti jeesus perkele peljästin pienenä pahasti
lapsena että ajattelin jeesusperkelettä,tiedän kumman paljon sairauksista joita ystävillä on ja koen ne voimakaasti vaikka he eivät osaa puhua niistä vaan pitää sisällä ne se on paha,siunattu olkoon rukous tarinat jeesuksen nimeen aamen"

"Nuori tyttäreni on aivan uupunut koulunkäynnistä,muistakaa rukouksin häntä.Kiitos"

"Rukoustukea vaikean valinnan edessä, että tekisin oikean ratkaisun."

"Pyytäisin rukousapua AP nimisen miehen puolesta Karjaalle, on vailla jumalan kirkkautta ja kosketusta. Pyhä henki menisi hänen luokseen ja näyttäisi hänelle, mitä on nyt tehtävä, jotta elämä voisi muuttua tuskasta iloon. Kunnia jumalalle ihmeistään ja kaikille maailman ihmisille syvempää jeesuksen, sekä jumalan tuntemista aamen!"

"Minulla on ensi viikolla tärkeä työhaastattelu. Olettehan rukouksissa mukana!"

"Kiitos avustanne, vaivannäkö Herrassa ei ole turha.
*Pyydän rukoustukea tarpeisiini totetumaan Jumalan Sana siunaavasti."

"Kiitos, että taivaan Isämme, luojamme hyvä tahto saisi tapahtua työnsaannissani ja kaikessa elämässäni, taivaan Isä tietää."

"Rakas Jumala Rukoilen että pelastat Hänet aiemasta ongelmasta."

"Valtakuntatasoista asiainhoitoa ja valtioiden välistä, taloudellista. Varoja ja kykyjä Jumalamme palveluksessa, palvella Jumalaa? Kurinalaista menestymistä ihmisten maanpäällä."

"Rakas Jumala Rukoilen Että Pelastat Äitini tämän päiviseltä ongelmalta."

"Julia kärsii koulussa ulkopuolisuudesntunnetta, nukkuminen on hankalaa soluasunnossa, jossa juhlitaan paljon. Hermot kireällä, koulunkäyntimotivaatio korkealla, mutta häiritseviä tekijöitä koulussa. Jeesus auta!!! Myös ikävä Julia ja Romeolla 120 kilometriä välissä matkaa, hakemme asuntoa, ratkaisu ottaako Romeo kaksion, saako hän sen joka vapautuu 1.11. ja miten tavarat saa siirrettyä, takuut ja vuokrat. vaate ja rahatilanne huono, ei kyetä maksamaan asioita, joita tarvittaisiin iltei välttämättä, kun ei ole ompelukonettakaan, vaatteet hajoavat päälle.
Julialla ulkopuolisuuden tunne ja yksinäisyys ja kova ikävä Romeota ja pelkoja yksin kotona, kun romeo koulussa. Päätetty muuttaa yhteen, sopiva asunto puuttuu. naimsiin menoasia, jos saamme sormuksen .. Jeesus tietää. kulkemiset, ongelmana raha, emme pääse kulkemaan. Huonot seurat, haluamme niistä eroon, yksi muuttamisen syy. Netti yhteys, miten saamme sinne? Miten saamme ystäviä uudessa paikassa? ettemme jää yksin ... joulu lähestyy kunpa voisimme edes yhden lahjan ostaa toisillemme. Sydämen varmuus suhteesta, pois kaikki epäilykset ja pelot. Seurakunta koti, missä saa olla juuri sellsiena kuin on. Apua muuttokuormaan. Koulustressi, Jeesus ota pois ja anna ikäänkuin levosta käsin käydä sitä. rahaa ruokaan siellä, siellä saa vain yhden aterian päivässä ... se ei riitä. Kulkuneuvo, millä sellisen hankimme? LAskuja ei voi jättää maksamatta. Ikävä loppuu ja saamme pian iloita ja riemuita yhdessä uudesta kodista ja yhteiselosta ja joulusta tulisi onnellinen. Julia koulu/työ/oppi sopimuspaikka, Jeesus auta! Auta tunteiden kanssa, paranna molemmilta paniikkihäiriö, anna viisautta taivaallista taidollisuutta ja enne kaikeka rakkautta ..."

"rukoilkaa kaikkien ahdistuksessa ja työttömyydessä olevien puolesta että jumala lievittäisi heidän ahdistustaan. Rukoilkaa minun puolestani että sieluni saisi rauhan pitkän työttömyys jakson jäkeen että se pelkotila minkä työttömyys jätti lähtisi pois. Ja rukoilkaa kuolevien ja sairaiden puolesta. Ja luontomme ja maapallomme puolesta. Ja sen puolesta että jeesus tulis tänne."

"sairastan parantumatonta paksu suolen tulehdusta kortisoonia olen syönyt 11kk ja kuuri loppuu kohta rukoilkaa että tulehdus ei enää uusiudu ja ei tarvitsisi enää syödä kortisonia.muistakaa myös siskoni miestä joka kamppailee alkoholi onkelman kanssa"
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Paluu Kiitos- ja esirukousaiheet yms.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron