Rukousaiheet 12.04

Yleisiä rukousaiheita elämän eri alueilta ja ihmisiltä.

Rukousaiheet 12.04

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ma 12 Huhti, 2010 9:24


Rukousaiheet 12.04


"Nuoren miehen puolesta,jolla paha alkoholi riippuvuus.Herra kuule ja auta häntä löytämään sinut.Saisi rauhan Herra sinussa ja sisältöä elämäänsä.Herra paranna haavat hänen sielussaan,ja eheytä hänet."

"Kiitos Herralle! Tyttäreni sai kauan haaveilemansa työpaikan.Herra johdata hänelle uskovaisen miehen, joka olis hyvä ja turvallinen.Anna myös hänelle rohkeus lähteä seurakuntaan."

"Pojallemme Juusolle Jumalan johdatusta ja rauhaa elämän itsenäistymis vaiheeseen,hyviä,kristittyjä ystäviä avuksi.Huonojen tapojen ja ihmisten poistumista hänen elämästään.Ymmärrystä elämään ja voimia opintoihin.Herran Jeesuksen kohtaamista.Kiitos tästä pojasta!"

"Alkavaan työviikkoon Jumalan siunausta ja menestystä. Eräs työasia mietityttää; pitäisikö se tehdä jotenkin toisin? Että tämä asia selviäisi ja työt tulee tehdyksi oikein. Minulla on tällä viikolla 14.4. syntymäpäivä; toivon että Jumala antaisi syntymäpäivälahjan vaikka rukousvastauksen merkeissä."

"Isä, anna minulle voimia tehdä oikea päätös. Jos tämän avioliiton on tarkoitus loppua niin anna minulle voimaa tehdä se ratkaisu. Paranna mieheni mieli, anna hänelle voimaa ja halua tehdä muutos elämäänsä jotta voisin olla hänen kanssaan ilman oman turvallisuuteni ja tulevaisuuteni riskeeraamista. Auta, en tiedä mitä tehdä."

"Olen eronnut tyttöystäväni kanssa muutamia kuukausia sitten. Olemme puhuneet varovaisesti yhteenpaluusta ja toivoisinkin, että tässä asiassa tapahtuisi Jumalan tahto. Olen ollut erittäin surullinen eron jälkeen ja toivoisin, että Jumala antaisi minulle voimaa katsoa tätä elämää eteenpäin ja keskittyä siihen mikä minulle on nyt tärkeintä. Olen muuttanut pohjoisesta etelä-suomeen ja tunnen itseni täällä yksinäiseksi ja ahdistuneeksi enkä voi keskittyä kunnolla opiskeluun. Minun unelmani on, että saisin kokea rakkautta, mukavan työpaikan ja oman perheen."

"Anna lapseni avioliittoon jatkuva enkelivartio."

"Lapseni on sairas, Jeesus auta tässä. Kiitos Isä että sinulle on kaikki valta ja voima parantaa ja pelastaa. Kiitos Jeesus!"

"Olen syvässsä kriisisssä. Pelkään menettäväni elämän hallinnan. Olen toiminut seurakunnassa aktiivisesti."

"Olen rukoillut usein mutta tuntuu jeesus ei kuulisi minua. Auta jumalani munua. Auta Heidiä auta hän tarvitsee sinua. Näytä edes joku merkki että kuulet minua ja rukouksia."

"Herra paranna minut ja anna voimia tulevaan viikkoon..tärkeä viikko.Ohjaa minua myös tulevassa ammatissa oikeaan suuntaan..anna jokin merkki, että tietäsin mitä kohti pyrkiä. varjele lähimmäisiä ja anna heille voimia."

"muistasitteko erästä uskovaista sisararta jolta poika luopunut uskosta ja nyt käyttää päihteitä ja huumeita poika käy kiristämässä äitiltään rahaa ja on muutenkin hänelle haitaksi äiti on vanha ja sairas ihminen nyt väsynyt tähän elämään ei jaksa oikein mitään pojan takia, muistetaan että herra uudistaisi pojan ja vahvistasi äitiä uskossa ,,,,,,,,,,,,,,,herra voi kaiken"

" Pyydän rukoilemaan, että isä ja kaksi veljeäni pelastuisi.Pyydän rukoilemaan myös tyttäreni puolesta, seurustelee pojan kanssa joka ei ole tehnyt vielä uskonratkaisua tosissaan, heidän tulevaisuuden suunnitelmansa, että ne olisi Herran johtamia ja siunaamia. Ja tyttäreni saisi kesätöitä.
Poikani uskonelämä uudistuisi ja tuo paljon tietokoneella pelaaminen jäisi, Herra siunaisi ahkeruudella häntä opiskelussaan ja kaikessa, tyttöystävä myöskin kasvaisi uskossaan lujasti Kristus kallioon ja luottamaan itseensä ja lähimmäisiin. Jeesus eheytä häntä.
Puolisoni uudistuisi ja saisi täyttyä pyhällähengellä lähtisi taas minun kanssani seurakuntaan ja sitoutuisi siihen, voisimme lukea yhdessä raamattua ja rukoilla, rohkeutta hänelle näissä asioissa. Ja että itsekkin kasvaisin lujemmin luottamaan Jeesukseen saisin eheytyä kaikista lapsuuden ja nuoruuden haavoista.
Kiitos Jeesus sinä yksin auttaa voit ja kiitos teille jotka rukoilettu Herra siuntkoon teitä. :)"

"Rakas Jumalani rukoilen, että parannat mieleni pelosta ja ahdistuksesta. Kiitos , Että pääsin hoitoon. Kiitos vanhemmistani. Anna , Että yt menis töissä hyvin ja saisin jatkaa töitäni ja parantua hyvin. Auta kaikkia hädässä olevia ja apua tarvitsevia. näitä rukoilen poikasi ristin kuoleman tähden. Kiristus nousi kuoleista totisesti nousi."

"Rukouspyyntö että löytäisin sopivan vakinaisen työpaikan ja Herra sulkisi väärät ovet!"

"kiitos kaikesta! Rukoilen ja pyydän terveyttä, siunausta ja varjelusta perheellemme."

"Kiitos Jumalalle ihanasta, terveestä pojasta! Nyt pyydän esirukousta, että perheemme elämä pian tasaantuisi. Voimat ovat vähissä sisarusten mustasukkaisuudesta johtuvissa jatkuvissa kähinöissä, ja erityisesti rasittaa kireät välit puolison kanssa. Toivon perheellemme siunausta, varjelusta, voimia, kärsivällisyyttä ja rakkautta. Edelleen toivon Johdatusta parisuhteeseen myös pitkällä tähtäimellä."

"Kotonani todettiin kattovuoto kylpyhuoneessa, lisäksi suihkun kohdalla todettiin kosteutta laatan alla lattialla ja seinässä. Remontti on tulossa, mutta nyt tuntuu siltä, että kustannukset suurilta osin (suuret ne ovatkin) halutaan vyöryttää minun niskaani. Pyydän esirukousta, että vedätys ei onnistu."

"pakkoneuroosio,masennus,silmän paineet koholla,munuais arvot koholla,erettiovaivat,eturauhasvaivat,peräpukamat,mikreeni,rukoilkaa että pääsisin eroon nettipornosta ja saisin voimia etten menisi niille sivuille isän vaivat,sydämmen vajaa toiminta,kipeä lonkka,polvet,hartiat,äidin vaivat lonkat sököt,virtsatulehdus krooninen,nivel rikko,hartiat kipeät"

"mulla on ollut vaikeata pitemmän aika psykisesti ei välillä tiedä että istusko vai seisosko että ois hyvä olla että sais voimia vastusta tätä aivotelua ja että tämä lopuisi"

"Pyydän esirukousta!

Että saadaan maksettua nämä 3 vanhampaa velkaa pois,

että voidaan tässä asiassa luottaa Herraan.

ei ihmisiin liikaa.

Herralta se suurin apu tulee.

ja toinen asia että saadaan ostettua kohtuu hintanen kesämökki merenrannlta.

pellinki tai pernaja loviisa alueelta.

Että Herra johdatta siina että löydämme juuri sen oikean ja hyvä kuntosen.

Se tulee vasta niitten velkojen maksujen jälkeen.

Mutta kumminkin tulevaisuudessa.

Se mikä ihmiselle mahdotonta se on Jumalalle mahdollista.

Moi

Siunausta"

"pyydän että löytäisin oman itseni."

"Nuoren miehen puolesta vakavasti sairas/neurologisesti /psyksiaatrisesti lapsesta saakka fyysisesti nyt vakava tilanne mitä yritetään korjata toimenpiteellä /leikkauksella pahassa paikassa korjattava HERRA ESTÄISI VAKAVAN VERENVUODON. .Herra pelastaisi, poistaisi kaikki esteet uskoon tuloon .parantaisi hengen,sielun,ruumiin , Tilanne vakava.

Naisen puolesta haimasyöpä levinnyt joka paikkaan .Herra pelastaisi ,parantaisi kokonaisvaltaisesti .Tilanne vakava

Naisen puolesta rintasyöpä levinnyt jokapaikkaan ,Pelastumista ja kokonaisvaltaista parantumista .tilanne vakava.

Naisen puolesta basedovintauti . Vakava tilanne .lääkkeitten kanssa ei saada kohdalleen arvoja .Pelastumista .Herra poistaisi kaikki uskoontulon esteet ,parantaisi kokonaisvaltaisesti ,tilanne vakava .

Vakava keukoahtaumatauti miehellä ,avioliitto kriisissä paljon lapsia kaikkien kanssa välirikko .Herra puuttuisi voimallisesti vetäisi rakkaudessaan puoleensa ,antaisi kaikki synnit anteeksi,antaisi anteeksi antavan mielen kaikille .Kaikkien edellämainittujen omaisten ,lääkäreitten puolesta ,pelastumista,viisautta ,ymmärrystä,anteeksi antavaa mieltä kaikille . HRRALLE KIITOS HÄNELLE KAIKKI KIITOS JA KUNNIA KUULUU MITÄ TEKEE . KIITOS MYÖS KAIKILLE RUKOILIJOILLE SIUNATEN SISAR HERRASSA ."

"Viesti: PYYVÄN 17 VUOTIJAN TYTTÖN PUOLESTA JOKA KARANUT KOTOOVA TOISTEN NUORTEN KANSSA ETTÄ HERARA AUTA ETTÄ SE TULEE KOTIJA TAKASI JA VARJELUSTA MISSÄ SE SITTEN ON KIITOS!ETTÄ VASTAAT"

"Tyttäreni perheen taloudellinen ahdinko on suuri. Auta lastani saamaan kesäksi töitä. Isä auta nuorta perhettä saamaan taloudelliset asiansa tasapainoon ja että kaikkien silmät avautuisivat näkemään ja korvat kuulemaan. Anna lapsille turvallinen koti ja ruokaa. Isä nosta heidät liikkeelle ja ota koko perhe syliisi. Erityisesti Isä ota pieni tyttö syliisi ja anna hänelle apusi. Siunaa ja varjele heitä kaikkia."

"Herra auta poikaani armeijassa. Hän on sairastanut yli 3 kk keuhkoputkeaan eikä armeijan lääkäri tunnu ottavan häntä vakavasti. Taivaan Isä älä anna jälkitauteja tähän sairastelukierteeseen. Eilen poika sai lähetettyä rukouspyynnön metsäleiriltä ja on alkanut esiintyä hengenahdistusta. Herra Sinä tiedät, että perheessämme on paljon astmaa. Isä auta poikaa saamaan oikeat lääkkeet ja hoidot. Isä auta häntä, sillä hän on väsynyt. Isä Sinä olet suurin lääkäri ja parantaja. Isä armahda häntä ja pidä hyvää huolta. Ojenna parantava kätesi."

"Jeesus kuule rukoukseni niska kipuilee neljän ni-kaman rappeuma korvat vinkuu alaselkä lanneranka rappeuma koljoosi säteilee pitkin selkärankaa ai-na hartioihin saakka sirekurosreuma sjökrenin synkdooma keliakia jossa omat vaivansa lonkat ni-velet lihakset polvet pohkeet nilkat varpaat ni-velet ranteet sormet ja sydänmen rytmi pysyisi kohdalla luottaen rukouksen voimmaan että Jeesus ylinmäisenä lääkärinä poistaa kipuni ja vaivani siunaten kaikkia esirukoilijoita."

"Hetta auta töissä
en jaksa
Herra ole kanssani"

Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Paluu Kiitos- ja esirukousaiheet yms.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa