Esirukousta

Yleisiä rukousaiheita elämän eri alueilta ja ihmisiltä.

Esirukousta

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » La 16 Touko, 2009 0:45

Rauhaa veljeni/sisareni Herrassa.
Laitan näin vielä perjantai-iltana lyhyesti sinulle muistutuksen esirukoustaakasta.
Olemme (jos Jumala tahtoo ja elämme) lähdössä huomenna kaiman kanssa aikaisin ajelemaan täältä Jyväskylästä Joensuuhun ja sieltä sitten Ilomantsiin, pitämään kolmea kokousta la ja su.
Nämä ovat uusia alueita ja paikkoja palvella, joten pyytäisin, että muistaisit rukouksessa tätä matkaa ja meitä erityisesti.
La Joensuun kokous Pelastusarmeijassa on siirtynyt tunnilla aikaisemmaksi eli se alkaa klo 13 osoitteessa Kirkkokatu 17 (Sisäänkäynti Suvantokadun puolelta).
Sen jälkeen ajamme noin tunnin päähän Joensuun Koveron NS:lle pitämään toista kokousta alkaen klo 18. Osoite on Koverontie 7, 82710 Joensuu(Kovero).
Ajamme sieltä sitten yöksi Ilomantsiin, jossa seuraavana aamupäivänä on kokous Ilomantsin Vapaasrk:nnassa klo 11:00 alkaen osoitteessa Kauppatie 33.
Ja sitten taas palaamme takaisin jatkamaan Esankadun kokouksia maanantaina/ tiistaina. Ja keskiviikko-iltana on Äänekoskentie 625 Äänekoskella kotikokous Arvo ja Raija Kankaalla.
Oikein paljon kiitoksia, jos jaksat muistaa rukouksin.
Rukoile myös yhteyttä ja keskinäistä rakkautta sekä anteeksiantamusta uskovien veljien ja sisarien välille. Että kaikki kestäisivät näissä lopun ajan koettelemuksissa ja myrskyissä, kun Herra puhdistaa seurakuntaansa ja viskimellä erottelee jyvät akanoista.
Tahdon tässä siunata jokaista lukijaa ja pyhää Herran seurakuntaruumiissa, että katkeruus, viha , panettelu ja riitaisuus voisi väistyä Kristuksen ruumiista ja keskinäinen yhteys ja rakkaus tulla tilalle.

Ole siunattu Jeesuksen ihanassa nimessä ja antakoon Herra runsaan armonsa levätä päälläsi tulevina päivinä.
T: Juha-veljesi

P.S. Jos et jostain syystä enää halua näitä kirjeitäni, niin laita ystävällisesti siitä viesti minulle, niin poistan nimesi listalta. Ole siunattu !
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Paluu Kiitos- ja esirukousaiheet yms.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron