pikkutyttö

Yleisiä rukousaiheita elämän eri alueilta ja ihmisiltä.

pikkutyttö

ViestiKirjoittaja corgipupunen » Pe 22 Touko, 2009 17:35

Muistakaa rukouksin 8v pikkutyttöä. Hän on erään minun hyvin tunteman rouvan lapsenlapsi. Hänen vanhempansa ovat eronneet. Lapsella on nyt kaksi kotia, hän on välillä isän luona ja välillä äidin luona ja pikkusisarus syntyy nyt kesällä. Eli muutoksia tiedossa. Monelle lapselle muutokset aiheuttavat turvattomuutta ja käytösongelmia ja jopa masennusta. Rukoilkaa tuon pikku tytön puolesta, että hän tuntisi olonsa turvalliseksi ja hänellä olisi hyvä olla ja ettei mitään traumoja tulisi hänelle.
corgipupunen
 
Viestit: 143
Liittynyt: La 21 Maalis, 2009 23:21

Muistamme häntä rukouksin Gorgipupunen.

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Pe 22 Touko, 2009 18:23

Muistamme häntä rukouksin. Samalla voi rukoilla kaikkien avioerolasten puolesta. Juuri niin kuin Henna kirjoitti, sellainen jättää aina jälkensä.

Herra lohduta tätä pikkuista ja ole hänen kanssaan silloin, kun oikein pahalta tuntuu. Anna vanhemmille viisautta ja rakkautta, että tekisivät oikeita päätöksiä, etteivät päätöksillään satuttaisi, sitä mikä on vanhimmalle rakkainta, omaa lastaan, että lapsi saisi kasvaa terveeksi ihmiseksi, jolla olisi aikuisena ehjä itsetunto ja kyky rakastaa oikealla tavalla.

Herra varjele tämä ihmistaimi, sulje hänet syliisi ja ota siipiesi suojaan ja kaikki samassa asemassa olevat viattomat ja syyttömät lapset! Aamen.
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

ViestiKirjoittaja corgipupunen » To 01 Heinä, 2010 18:42


Lähetin kerran hänelle postitse hengellisen lastenkirjan. Tätäkin tyttöä kannattaa muistaa rukouksin edelleenkin. Rukoillaan, että hänen elämä sujuisi hyvin ja että Jeesus suojelisi ja varjelisi tuota tyttöä.
_______________________________________
@Dimi Sefanja suurensi kirjoitusta.
corgipupunen
 
Viestit: 143
Liittynyt: La 21 Maalis, 2009 23:21


Paluu Kiitos- ja esirukousaiheet yms.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron