Rukousaiheet 29.05

Yleisiä rukousaiheita elämän eri alueilta ja ihmisiltä.

Rukousaiheet 29.05

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » La 30 Touko, 2009 0:28

Rukousaiheet 29.05

Jätin rukouspyynnön Kaisan puolesta, jolla oli lääkiksen pääsykoe 28.5. Hän todella haluaa sille alalle. Jeesus tapahtukoon tahtosi, perjantaina 5.6. hänellä on terveydenhoitajakoulutuksen pääsykoe. Jeesus, avaa ovi, joka ovat sinun suunnitelmissasi. Pelasta! Kiitos, että olet antanut meille tämän ihanan tytön, joka hoitaa asiansa ja armossasi olet sallinut meille häneen lämpimän suhteen.
Haluaisin että muistaisitte Risto rukouksissanne. Hän on ollut halvaantuneena oikealta puolelta jo 17 v:n ajan Nyt hänelle on tullut halvaustila vasemmalle puolelle myös.
Kiitos!
Pyytäisin apuanne Tarjan kiputiloille, jotta hän pääsisi ulos ja aurinkoon. Kun joutuu olemaan sisällä kaikki päivät, hän ei pysty kävelemään kun kivut jalassa ovat niin rajut. Nämä johtuvat aiemmista selkä säryistä. Hän on joutunut olemaan jo vuoden suurimman osan ajasta sänkypotilaana.
Kiitos!
tarvitsen rukous apua on vaikiaa että herra ilmestyis kaikessa
Jumala,anna minun miniälleni työpaikka.Olen rujoillut koko vuoden joka ilta että hän saisi töitä.ja ihmettelen että onko maailma tosiaan niin ahdas ettei yhtä työpaikkaa järjesty,miksi sinä Jumala et vastaa rukoukseeni, anna edes tietää MIKSI:
Suvussamme ollut vuosikymmenien ajan pahoja asioita: kieroilua, manipulointia, syyllistämistä yms pahaa. Veljeni ja hänen vaimonsa ovat ottaneet ohjat käsiinsä sukumme vanhojen ihmisten omaisuuden suhteen. Ovat saaneet lahjoituksina itselleen valtavia omaisuuksia kääntelemällä ja vääntelemällä asiat edukseen huolehtien samalla tarkasti, että lakia ei rikota.
Tämä pariskunta on todella härski ja röyhkeä, vanhukset eivät osaa epäillä heitä. Esiintyvät luotettavina ja osaavat esittää asiansa niin, että saavat tahtonsa läpi. Osaavat kääntää vanhoja katkeruuksia myöskin taidokkaasti hajota-ja-hallitse aseman aikaansaamiseksi. Saavat ihmiset kääntymään toisiaan vastaan ja esittävät asiansa niin hämärästi ja sekavasti, ettei vastaaja voi vastata mitään joutumatta ansaan.
Ahdistaa aivan kauheasti. Voisiko Jumala auttaa tässä, että oikeus alkaisi toteutua. Paljon pahaa on ehtinyt jo tuo pariskunta saada aikaiseksi. Itselleen myös miljoonaomaisuuden! Täysin ilmaisena lahjana! Uskomaton suoritus!
Pyydän myös, etteivät vahinkoa kärsineet ja tulevat kärsivät katkeroituisi kokemastaan vääryydestä.
Kaiken tämän pahan on mahdollistanut mielestäni vanhat anteeksiantamattomat katkeruudet ja kaunat, rakkaudettomuus, hylkäämiset ja lasten eriarvoisesta kohtelemisesta aiheutunut mielipaha, joka on kasvanut ja siirtynyt kostona sukupolvelta toiselle. Pyydän esirukousta, että tämä koston kierre voisi katketa ja tulevat sukupolvet voisivat kasvaa terveemmässä ilmapiirissä rakastaen omia lapsiaan.
Herra,vastaa jo vihdoinkin! Auta!
RUKOILKAA RAKKAAT SISARET PUOLESTANI, ETTÄ JUMALA TUKKISI KOLMEN NAISEN SUUN; HE LEVITTELEVÄT VAARALLISIA PERÄTTÖMIÄ JUORUJA. OLEN TOSI PELOISSANI SEKÄ AHDISTUNUT JA VOIMATON; TUNTUU, ETTÄ TUKEHDUN.
Rukoilkaa että masennus ja ahdistus väistyisi ja tilalle löytyisi ilo Herrassa. Pydän hyvää uskovaa avviomiestä ja siä että asiat järjestyisi parhaalla Jumalan tahtomalla tavalla.
Jätän huolen yksin jäämisestä Jumalalle,etteivät unelmat toteudukaan(aviomies,perhe).Taloudessakin ongelmia.Mietin yksiössäni yksin ja köyhänäkin:tässäkö elämäni?Henkisiä haavoja seurustelusuhteista ja työpaikoilta.
Rukoilkaa veljeni puolesta,30 vuotta on häntä kannettu Jeesuksen sydämelle.Koska on hänen aikansa tulla uskoon?
Muistakaa rukouksin myös veljeni lapsia,he käyvät läpi suurta mullistusten aikaa,jo Jeesus ei puutu asioihin,niin todella pahalta näyttää
isäni on vakavasti sairas mutta pieni toivon
kipinä olisi, jos sydän toimisi edes hiukan vielä
paremmin, sillä hän tulisi toimeen ilman laitteita.

JUMALA SUOJAISI PERHETTÄMME NIILTÄ IHMISILTÄ JOTKA OVAT VUOSIA AIHEUTTANEET PAHAA OLOA PERHELLEMME.HE OVAT TODELLA PAHANTAHTOISIA.YMPÄRILLÄMME OLISI SUOJAAVA MUURI.
HE POISTUVAT ELÄMÄSTÄMME.ELÄISIMME JUMALAN TAHDON MUKAAN.
Suuri jumalan ihme tapahtuisi ja jostain löytyisi
jokin rahoituslähde ja innokas tutkiustiimi, jotta voisin syksyn kuluesa ilmottautua yliopistoon tekemään väitöskirjatutkimustyötäni
Pyydän esirukousta sisareni puolesta.
Hän ilmapiiriltään ahdistavassa työpaikassa ja kokee jatkuvaa arvostelua työstään. Pyydän rukoilemaan ihmissuhteiden parantumisen tai uuden työpaikan löytymisen puolesta. Tällä menolla hän katkeroituu ja pelkään hänen mielenterveytensä puolesta, hänen elämästään on ilo kadoksissa ja töihin meno ahdistaa.
Kiitän omasta puolestani, mustasukkaisuuteni on hellittänyt, tyttäreni elämä on hyvällä mallilla ja voin taas luottaa häneen. Toinen lapseni on menossa rippileirille kesällä, rukoilen hänelle turvallista ja herättävää leiriä.
Kiitos esirukoilijoille, elämä hymyilee :)
19v poikani jalka jäi eilen ruoholeikkurin alle, nyt varpaita kokonaan ja osittain amputoituna, rukouspyyntö että paraneminen sujuisi hyvin ja ei tulisi mitään komplikaatioita ja voisi vielä jatkossa kävellä mahdollisimman hyvin toivottavasti ilman keppejä. Ja että kivut olisivat kohtuullisesti hallittavissa. Isoveljellä ensiviikolla tärkeä pääsykoe, että pääsi syksyllä opiskelemaan. Pienelle pikkuveljelle ja koko perheellemme voimia tässä tilanteessa.
ANTEEKSI KIITOS JA YLITYS RUKOUS HERRAMME JEESUS KRISTUS PYHÄ HENKI TOTUUS VAPAHTAJA ISÄJUMALA SIUNAAJA VARJELE IANKAIKKISESTI ANNA TERVEYTTÄ VIISAUTTA JA VOIMAA ELÄMKSI SINUN JARMOSI PYHÄ AMEN PYHÄ AMEN AMEN AAMEN
Vaikea elämäntilanne.
Veljeni sisar on hätistetty vaikeaan elämäntilanteeseen läheisen sekä vieraan ihmisen taholta. Pyydän esirukousta hänen asioidensa selviämiseksi.
Nimim. Ystävän apu hädässä.
Että Jeesus auttaisi perhettämme ja selvittäisi
riitamme. Kiitos Jeesus!

Herra, anna vanhemmilleni voimia ja terveyttä. Iloakin. Amen
Herra, paranna minut ja siunaa läheisiäni. Amen
Minulla on paljon asioita, joihin tarvitsisin rukousapua: esim.psyykeäni rasittava tapaus menneisyydestä, pyydän, että rukoilisitte, että tuo juttu selviäsi ja saisin rauhan.
Raha-asiani
nykyinen työni vai uusi, jota olen hakenut
juova mieheni
eräs muu asia

Nämä ja monet muut asiat laitan könttänä esirukoukseen. Kiitos Teille.
Jeesus, varjele poikamme perhe ehyenä: kovissa työ- ja opiskelupaineissa ja toinen vauva on tulossa kesällä. Edellinen tyttö on 1v4kk. Anna rakkautta ja anteeksiantavaa mieltä. Pelasta!Kotisataman rukouspalvelun päivitykset edellisen postituksen jälkeen
Esirukouspalvelu 29.05
Kiitosaiheet 29.05
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Huh, huh.

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » La 30 Touko, 2009 8:01

Näinkin voi käydä:
Luin kiireessäni ja ajattelematta Dimin viestistä näin: "Siunaten ristiäisiä!" Kauhistus.
/ Ehti käymään mielessäni, että pitää lukea uudestaan tuo esirukouslista, että onko siinä rukousaihe "ristiäisten" puolesta. Onneksi se ei ollutkaan niin, vaan olin lukenut sen kiireessäni väärin.

:lol:

Päivä on pelastettu! Jeesus on Pelastaja!

Turun kauppatorin kulmassa jaetaan tänään, kuten joka lauantai, traktaatteja klo 12.00.
Rukoilla saa.

___________________

PS. Rukouslistassa oli esirukouspyyntö rippileirille menevän puolesta. Rukoillaan, että Jeesus estää sen.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Ristiläiset, ristiäiset Weijolla lukihärö :)

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » La 30 Touko, 2009 11:38

Ristiläiset, ristiäiset Weijolla = lukihärö :)

Joo, näissä tietysti on kaikkia aiheita rukoiltavaksi, sellaisiakin, joihin emme osallistu, mutta minä ainakin teen niin, että rukoillessa käytän sanamuotoa jotain: Herra auta näissä aiheissa tahtosi mukaan, jos ne ovat Sinun mielestäsi sopivia ja oikeita yms.

Eli kaikkeen oikeaan ja hyväänhän meidän tuleekin osallistua ja emme suinkaan siunaile sikinsokin klönttinä kaikkia mahdollisia aiheita, kun esim. saattaa olla jo alkuunsa väärät lähtökohdat rukousaiheelle. Sellaiset, jotka sotivat Raamatun totuutta vastaan, niitä emme harrasta, emmekä rukoile sellaisen puolesta. Minä jätän sen arvoioinnin Herralle, kun Hänellä on siihen, sanoisinko paremmat edellytykset :D

Usein kyllä rukoilen monienkin aiheiden puolesta jo lukiessani, jotka selkeästi ovat rukousavun ansainneet tms. muut joskus vain lukaisen ja loput sitten yhdessä ja lopullinen tarve ja oikeellisuus sitten jää arvoitavaksi Jeesukselle, mutta otan nimenomaan rukoillessa huomioon sen, että vain oikeita aiheita viedään Jeesukselle.

Kuva
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY


Paluu Kiitos- ja esirukousaiheet yms.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa