Rukousaiheet 04.07

Yleisiä rukousaiheita elämän eri alueilta ja ihmisiltä.

Rukousaiheet 04.07

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » La 04 Heinä, 2009 14:04

Rukousaiheet 04.07

"Pyytäisin että rukoilisitte Tarjan puolesta kun hän menee maanantaina syöpä ja muihin kokeisiin, häntä pelottaa.
Jos jaksaisitte muistaa häntä rukouksissanne.

Kiitos!"

"Rukousaiheena olisi nyt erityisnuoren rahankäyttö. Nuori asuu omillaan mutta joskus rahat loppuu kun helposti tuhlaa rahat tarpeettomuuksiin ja vanhempien pitää loppukuusta antaa ruoka-apua ja rahaa jne. Laskut on nuori kyllä hoitanut hyvin mutta joskus tahtoo mennä semmoiseksi touhu että liikaa ostelee esim karkkia ja muuta tarpeetonta. Rukoilkaa tämän nuoren puolesta, että oppii hillitsemään itseään myös rahan käytössä."

"että, herra varjelee ystävä perheen matkaa unkariin kaikilta vaaroilta ja vahingoilta.
pepen pelastumisen puolesta ja katkaisivat viinan siteista ja kahleista.
herra auta meitä meidän henkilökohtaisissa asioissa ja että meidän koira tulisi takas.sepon sairauden puolesta."

"Kiitos, että Irma paranisi täysin terveeksi ja pelastuisi taivaan Isämme, luojamme hyvän tahdon mukaan."

"Pyydän esirukousta, että Jumala vastaa rukoukseen, jota olen pyytänyt kauna. Olisi ihanaa saada rukoukseen vastaus itseni ja lasteni puolesta."

"Pyydän esirukoustanne vaikean asian ratkaisemiseksi pian! Jeesuksen ihanaa ilmestymistä voitollisesti, joka katkaisee siteet vääriin asioihin."

"Pyydän Teiltä rukousapua vanhemmilleni. He ovat syyttöminä syytettyinä asioista, joita he eivät ole tehneet. Heidän elämästään on jo mennyt tässä valtavassa paineessa 5-vuotta ja heidän voimansa alkavat ehtyä. Kunpa Jumala kuulisi heidän hätänsä ja auttaisi heitä. Pahaa he eivät ole koskaan kenellekään tarkoittaneet tai aiheuttaneet vaan pyrkineet elämään elämänsä toisia auttaen. Siinä eräs syy, miksi heitä kohtaan hyökätään. Rukoilen, että totuus tulisi ilmi ja he saisivat elämänsä takaisin. Amen."

"minun veljeni puolesta joka kärsii masennuksesta ja ahdistuksesta. että Jumala voimallisesti koskettaisi häntä."

"Minulla on taloudellisia vaikeuksia. Rukoilkaa puolestani. Olen nyt aika tiukilla."

"Herra Jeesus paranna outo terveysvaivani, vain sinä voit sen tehdä."

"Auta taas Herra näissä samoissa ongelmissa"

"että tyttären asiat selviäisivät ja että hän pääsisi eteenpäin elämässä ja pysyisi terveeenä.Hänellä ollut paljon vastoinkäymisiä.Herra kuule rukoukset!"

"Rukoilkaa että seuraavat ystäväni ja entiset naapurini pelastuisivat: Lehtoinkankaan perhekunta, Joensuun perhekunta, Pihlajamaan perhekunta, Ronkaisen perhekunta, Haapalan perhekunta, Niittylän perhekunta, Honkalan perhekunta, Karkusaaren perhekunta, Koivurannan perhekunta, Saarelan entinen ja nykyinen väki, Kivikankaan perhekunta, Tuomelan väki, Koposen väki, entinen vävy-Antti perheineen, se toinen Antti perheineen, Ruutikkalan väki, Kotikummun väki, Vienon perhekunta, Simo, Urho, Seija ja Alex! Kiitos!"

"Kiitos Jumalalle siitä, että Hän on kuullut esirukouksia ja on alkanut tuomaan elävää toivoa täydelliseen toivottomuuteen ja pimeyteen! Tarvitsen vielä esirukousta siihen, että kohtaisin elävästi Jeesuksen ja saisin Hänet sydämeeni ja tulisin täytetyksi Pyhällä Hengellä ja sieluni haavat parantuisivat ja eheytyisin täysin saaden rauhan, ilon ja voiman joka käy yli ymmärryksen! Rukoilen myös, jos suinkin mahdollista, että kaikki monilukuiset sairauteni parantuisivat ja tulisin täysin terveeksi ja Hän täyttäisi todella kaikki halajamiseni hyvyydellään! Myös vaimoni pelastuksen ja ruumiin sairauksien parantamisen puolesta rukoilen ja sitä, että Hän uudistaisi rakkautemme ja avioelämämme! Myös lastemme, sisarustemme ja heidän perheidensä puolesta pyydän esirukousta! Joitakin kietoo horoskoopit ja idän uskonnot. Mutta vieläkin kiitän Jumalaa siitä, että Hän armossaan on vielä uudestaan ruvennut jatkamaan, tai on uudestaan aloittanut minussa hyvän työnsä ja on toivon mukaan vievä sen myös hyvään päätökseen! Olotila on jo niin toivorikas! Kiitos Teille tuntemattomat ystävät siunatusta työstänne! Herra sen palkitkoon!"

"Pyytäisin esirukousta jasminin puolesta,herra neuvo jasmille tiesi ja opeta polkusi,Ja rakas jeesus paranna jasmin anemia siunaa että vitamiini imeytyisi jasminiin ja veriarvot tulisivat kuntoon.tapahtukoon sinun tahtosi kiitos jeesus aamen."Kotisataman rukouspalvelun päivitykset edellisen postituksen jälkeen
--------------------------------------------------------------------
Esirukouspalvelu 04.07
Kiitosaiheet 04.07


esirukoilijat@datauniversum.fi

http://www.du.fi/fi/kotisatama.htm


Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Paluu Kiitos- ja esirukousaiheet yms.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa