Tervehdys ja tekninen ilmoitus

Yleisiä rukousaiheita elämän eri alueilta ja ihmisiltä.

Tervehdys ja tekninen ilmoitus

ViestiKirjoittaja Dimi Sefanja » Ma 13 Heinä, 2009 12:09

Tervehdys ja tekninen ilmoitus

Shalom !

Kesä jatkuu ja lomailijat tuntuvat nauttivan lomistaan ja lepäilevän töiden rasituksistaan.
Kiitos Herralle, että Hän on oikea levon antaja meille kaikille ja ravitsee nälkäisen ja janoisen, kun saavumme Hänen luokseen.

Mat 11:28 "Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon."

ja Psalmissa 23 saamme ihanan lohdutuksen myös
" ....Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa.
Hän virvoittaa minun sieluni..."

Tahdon kiittää sinua, että olet jaksanut kantaa rukouksissa palvelutyötäni ja perhettäni Herran edessä myös kesän aikana. Työ Herran elopellolla jatkuu kesän aikana myös tiiviisti. Ehdin kuitenkin vaimoni ja vanhempieni kanssa käydä Eestissä veljeni perheen luona viime viikolla hieman lomailemassakin, kun Herra siunasi meille matkan. Ja on näitä muutamia välipäiviä nyt muutenkin ollut kesällä, että on ehtinyt viettämään aikaa kotosallakin ja askarrella pihatöissä vaimon kanssa. Itseäni erityisesti innostaa, kun saimme erään veljen avustamana hankittua kompostorin tontillemme, kuinka opimme sitä käyttämään. Toive olisi, että ensi kesänä voisimme käyttää jo sieltä saatavaa multaa kasvimaalle ja istutuksiin ? Jaa'a...saapas nähdä, kun on uutta meille kuinka käy. Paras keino on rukoilla Herralta tähänkin apua ja siunausta.

Nyt olemme pian Maritan kanssa lähdössä Esankadulle Jyväskylään pariksi päiväksi kokouksiin ja sitten tulemme kotiin viettämään vaimon viimeisiä lomapäiviä yhdessä - jos Herra näin suo.

Herra sinua siunatkoon kaikessa ja antakoon voimia kun alkaa taas lomien jälkeen töiden aherrukset. Herra johdattakoon askeleesi apua tarvitsevien ja Herraa etsivien luokse tavalla tai toisella.

Muistathan rukouksin tulevia viikkoja palvelutyössä.

Seuraavat pari viikkoa ovat hieman rauhallisempaa ja sitten taas menemme Juha-kaiman kanssa vauhdilla eteenpäin. Heinäkuun viimeiseltä viikolta alkaen olemme elokuun loppuun asti jo melko tiiviisti lyöneet kalenterimme kiinni, mutta vielä siellä muutamia kokouksia on sovittavana. Syyskuun alussa olemme matkustamassa Espooseen ensin ilmeisesti pariksi päiväksi ja sitten sieltä Eestiin 3 pvän ajaksi. Laitan näitä kokouksia nettiin, kun ne lähenevät ja aikataulut varmistuvat. Jospa jonkun nauhoituksenkin ehtisin saamaan tulevina viikkoina taas laitetuksi nettiin.

Muistathan rukouksin väkevästi myös Juha-kaimaa ja hänen perhettänsä, että Herra antaa kaiken siunauksensa myös heille, kun Juha on jäämässä pois opettajan työstä syksyllä ja keskittyy kanssani täysipäiväisesti palvelemaan Herraa. Rukoillaan Herraa, että Hän vaikuttaa uskollisissa veljissä ja sisarissa, että myös kaikki elatuksen murheet voi Juha-kaima jättää turvallisesti Herran käsiin. Herra on voimallinen auttamaan myös häntä kaikessa, niinkuin Hän on uskollisesti auttanut minua ja perhettäni kaikessa palvellessani maailmankaikkeuden parasta työnantajaa, joka ei mene koskaan konkurssiin.

Herra siunatkoon jokaista omaansa ja antakoon Taivaallisen siunauksensa ja rikkautensa mukaisesti jokaiselle jokaisena päivänä, niinkuin Hän on luvannut.

Siunaten Juha-veljesi Herrassa.

(Tekninen ilmoitus:

Huomasin asentaessani uuden Internet Explorer 8-selaimen Microsoft Vista käyttöjärjestelmään, että sivustoni kaikki tekstit eivät näy siellä oikein. Uudessa selaimessa on ylhäällä sen kohdan oikealla puolella, johon kirjoitetaan nämä nettiosoitteet rikki-revityn paperin kuva. Paina siitä, niin tilanne korjaantuu. Se on "yhteensopivuusnäkymä", joka muuttaa sivustot näkymään vanhempia selaimia varten suunnitellun mukaisesti. )

Juha Norolampi

juha@gospeloffaith.com

juha@gofmi.org
Jumala On Rakkaus!

Oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus
niinkuin ehtymätön puro! Aam. 5:24

http://www.Jeesus-on-Herra.com/
Avatar
Dimi Sefanja
 
Viestit: 2552
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 21:18
Paikkakunta: TUSBY

Paluu Kiitos- ja esirukousaiheet yms.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa