Vanhurskautus

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Vanhurskautus

ViestiKirjoittaja Victoriana777 » Su 19 Kesä, 2011 11:04

Luin galatalaiskirjettä. Gal. 5:5 "Sillä me odotamme uskosta vanhurskauden toivoa Hengen kautta."

King James: For we through the Spirit wait for the hope of righteousness by faith.
Ja New International Version: ": But by faith we eagerly await through the Spirit the righteousness for which we hope. - "...innokkaina odotamme Hengen kautta vanhurskautta..."

Ja kuitenkin Room. 5:1 sanoo "Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta,".

Kommentoikaapa kiitos! :)
Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa.
Ilm. 19:11
Avatar
Victoriana777
 
Viestit: 34
Liittynyt: To 28 Huhti, 2011 21:08
Paikkakunta: Jyväskylä

Uskon kautta

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Su 19 Kesä, 2011 11:42

:lol:


Kiitos Jumalalle!
(HL)

Tässä lisää Raamatun opetusta HYVÄSTÄ aiheesta, edellisten HYVIEN Raamatun paikkojen lisäksi, niitä, tukemaan:

"se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat; sillä ei ole yhtään erotusta. Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, jonka Jumala on asettanut armoistuimeksi uskon kautta hänen vereensä, osoittaaksensa vanhurskauttaan, koska hän oli jättänyt rankaisematta ennen tehdyt synnit jumalallisessa kärsivällisyydessään, osoittaaksensa vanhurskauttaan nykyajassa, sitä, että hän itse on vanhurskas ja vanhurskauttaa sen, jolla on usko Jeesukseen." Room. 3:22-26.
Siinä on pelastusasian ydin: Saavat lahjaksi syyttömyyden "uskon kautta Hänen vereensä"!!! :!:

Vanhurskauttaminen (= syyttömäksi julistaminen) tapahtuu sen perusteella, että Jeesus otti päällensä meille kuuluvan syyllisen paikan. Hän vei syntimme ruumiissansa ristin puulle. Tämän todellisuuden uskossa vastaan ottaminen siirtää ihmisen syyllisyyden Golgatan ristille! Ylösnoussut Jeesus tulee puhtaaseen UUTEEN LUOMUKSEEN asumaan. Pyhä Henki on näin tuonut syydämiimme JUmalan Elämän!
"Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut." 2 Kor. 5:17.

Mutta mitä tehdään sille vanhalle ihmiselle, joka turmeli itsensä syntiretkillään? Se on haudattava. Vanha ihminen on haudattava kasteen hautaan!
: "Niin olemme siis yhdessä Hänen kanssaan haudatut kasteen kautta kuolemaan, että niin kuin Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden kautta, samoin pitää meidänkin uudessa elämässä vaeltaman. Sillä jos me olemme Hänen kanssaan yhteenkasvaneita yhtäläisessä kuolemassa, niin olemme samoin myös yhtäläisessä ylösnousemuksessa, kun tiedämme sen, että meidän vanha ihmisemme on Hänen kanssaan ristiinnaulittu, että synnin ruumis kukistettaisiin, niin ettemme enää syntiä palvelisi.." Room. 6:4-6.
Kaste upottamalla vedessä on välttämätön mikäli ihminen aikoo olla alkuperäisessä kristinuskossa! Raamattu ei jätä asiaan neuvotteluvaraa!!!

Aamen.
Jeesuksen veri puhdistaa KAIKESTA SYNNISTÄ!
"Mutta nyt, kun olette synnistä vapautetut ja Jumalan palvelijoiksi tulleet, on teidän hedelmänne pyhitys, ja sen loppu on iankaikkinen elämä. Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme." Room. 6:22-23.

Siunausta meille!

1 Joh. 1:7-9 .
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2565
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Usko ja Toivo

ViestiKirjoittaja Uusiluomus » Su 19 Kesä, 2011 12:00

Aamen!

Ilman Uskoa on mahdoton olla otollinen!
Koska me siis olemme Uskosta Vanhurskaiksi tulleet, niin meillä ON RAUHA JUMALAN KANSSA MEIDÄN HERRAMME JEESUKSEN KAUTTA,
Jonka Kautta myös olemme Uskossa Saaneet pääsyn tähän Armoon, jossa me nyt olemme, ja meidän kerskauksemme ON JUMALAN KIRKKAUDEN TOIVO.
Eikä ainoastaan Se, vaan meidän kerskauksenamme ovat myös ahdistukset, sillä me tiedämämme, että ahdistus saa aikaan kärsivällisyyttä,
mutta kärsivällisyys koettelemuksen kestämistä, ja koettelemuksen kestäminen TOIVOA;
mutta TOIVO EI SAATA HÄPEÄÄN; SILLÄ JUMALAN RAKKAUS ON VUODATETTU MEIDÄN SYDÄMIIMME PYHÄN HENGEN KAUTTA, JOKA ON MEILLE ANNETTU.Room 5:1-5

Usko ja Toivo saa meissä täyttymyksensä, kun olemme perillä Isän Jumalan ja Hänen Poikansa Luona Taivaassa.
Silloin Usko vaihtuu näkemiseen ja Toivomme saa täyttymyksensä. Olemme pelastuneet Iankaikkiseen Elämään Armosta. Jeesuksessa olemme Vanhurskautetut jo nyt, kun pysymme, Uskossa, Jonka Hänen Henkensä meissä vaikuttaa.
Ja saamme olla vapaita, niinkuin Galatalaisille Paavali kirjoittaa; " Vapauteen Kristus vapautti meidät. Pysykää lujina, älkää antako uudestaan sitoa itseänne orjuuden ikeeseen. Ylistys Isälle Jumalalle ja Jeesukselle Kristukselle Aina!
Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli... Fil.2:5
Uusiluomus
 
Viestit: 264
Liittynyt: La 25 Syys, 2010 15:39


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron