Alku nollapisteestä!

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Alku nollapisteestä!

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Pe 23 Heinä, 2010 11:16

Nollapisteen opetus löytyy Ef. 4: 22-24:

(1.) Teidän tulee panna pois vanha ihmisenne, jonka mukaan te ennen vaelsitte ja joka turmelee itsensä petollisia himoja seuraten, ja
(2.) uudistua mielenne hengeltä ja pukea päällenne uusi ihminen, joka Jumalan mukaan on luotu totuuden vanhurskauteen ja pyhyyteen.

Oikean tien kulku tulee aloittaa nollapisteestä!

Asiaa selventää ajatus, että totuuden etsimistä ei tule aloittaa esim. jostain uskonnosta käsin, vaan kaiken sellaisen ulkopuolelta. Meidän on tyhjennettävä itsemme kaikista ideologioista, uskonnoista ja niiden opeista. Etsinnän alkuvaiheessa meillä ei tule olla omaa mielipidettä yhdestäkään uskonnosta. Olemme avoimia vain Raamatun opetuksille. Nollapisteestä alkaminen tarkoittaa siis, ettei tule olla minkään uskonnon jäsenyydessä. Mikäli joku nykyinen uskonto on raamatullinen, niin me päädymme siihen. /
Raamatun opastama kehitys voi alkaa vain tyhjältä pöydältä. Elämämme kirjasta käännetään esille uusi puhdas sivu, johon ei vielä ole tehty mitään merkintöjä. Nollattuun asetelmaan alamme sitten rakentaa elämämme uutta rakennusta yksi asia kerrallaan. Tiskattuun juomalasiin aletaan kaataa raikasta vettä. Emmehän tahdo tarjoilla tai itse juoda likaisesta astiasta?
Jeesus sanoo: Joka juo sitä vettä, jota minä hänelle annan, se ei ikinä janoa; vaan se vesi, jonka minä hänelle annan, tulee hänessä sen veden lähteeksi, joka kumpuaa iankaikkiseen elämään." Joh. 4:14.
"´Jos joku janoaa, niin tulkoon minun tyköni ja juokoon. Joka uskoo minuun, hänen sisimmästään on, niin kuin Raamattu sanoo, juokseva elävän veden virrat.` Mutta sen Hän sanoi Hengestä, joka niiden piti saaman, jotka uskoivat Häneen.
Joh. 7:37-39.

Elämämme rakennusaineet otamme vastaan Raamatusta Pyhän Hengen avaamina. Minkälaista uskoa ja elämää siitä syntyy, se on oleva oikeaa ja puhdasta kristinuskoa.

olette riisuneet pois vanhan ihmisen tekoinensa ja pukeutuneet uuteen. Kol. 3:9-10.

Raamattu kuvaa ihmistä astiaksi. 2 Tim. 2:21: Jos joku puhdistaa itsensä tulee hänestä astia jaloa käyttöä varten. Astian puhdistamisessa on kyse parannuksen tekemisestä. Matt. 3:8. Astia on puhdistettava ennen jaloa käyttöä!
Raamattu jaottelee ihmiset vihan astioiksi, jotka ovat hylänneet Jeesuksen, ja laupeuden astioiksi, jotka ovat puhdistautuneet syntielämästään. Room. 9:22-24.
Mutta me emme voi puhdistautua omalla voimallamme. Vain Jumala voi puhdistaa sydämemme huoneen. Nollapisteestä alkamiseen kuuluukin tunnustus omasta mahdottomuudesta itsensä parantamiseen: Voiko etiopialainen muuttaa ihonsa ja pantteri pilkkunsa? Yhtä vähän te voitte tehdä hyvää, te pahantekoon tottuneet. Jer. 13:23. On tunnustettava täysi riippuvuussuhde Jumalan Pyhään Henkeen! .. ettemme luottaisi itseemme. 2 Kor. 1:9.
Nollaamme siis omat ansiomme!
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2573
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Lisää...

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Pe 23 Heinä, 2010 11:21

Jatkamme etsintää NOLLAPISTEESTÄ!

Nollapisteeseen tyhjentynyt ihminen saa kuulla armon sanoman, että hänen syntinsä on sovitettu Golgatan ristillä. Jeesus tuli Taivaasta, syntyi ihmisruumiiseen, kantoi ruumiissaan meidän syntimme ristinpuuhun
joka itse kantoi meidän syntimme ruumiissansa ristinpuuhun, että me, synneistä pois kuolleina, eläisimme vanhurskaudelle; ja Hänen "haavainsa kautta te olette paratut." Sillä te olitte "eksyksissä niin kuin lampaat", mutta nyt te olette palanneet sielujenne Paimenen ja Kaitsijan tykö. 1 Piet. 2:24, 25.

Jeesus otti päällensä meille kuuluvan syntien rangaistuksen. Adamin suvun syntitila on sovitettu Jeesuksen verihaavojen kautta. Rangaistus oli Hänen päällänsä, että meillä rauha olisi. Jes. 53:5.

Kun Sinä TÄSSÄ VAIHEESSA (nollaopisteeseen tyhjentyneenä) otat vastaan ylösnousseen Jeesuksen syntiesi sovittajaksi ja elämäsi Herraksi, niin elämäsi tyhjyyteen eli nollapisteeseen syntyy Jumalan Elämä. Näin saat uudestisyntyä Pyhästä Hengestä. Persoonallisuutesi keskukseen syntyy uusi luomus, joka elää Jumalan yhteydessä. 2 Kor. 5:17. Joh. 3:3-5. Uskoon tulemisen jälkeen sydämessäsi asuu Jeesus! Hän on Ylösnoussut kuoleman voittaja, Herra, jolla on kaikki valta taivaassa ja maan päällä, ja nyt siis myös Sinun elämässäsi!
Jeesus puhdistaa sydämesi syntitilasta sekä synnin teoista. Saat kaiken anteeksi. Syntejäsi ei enää muisteta. Ne upotetaan armon mereen. Miika 7:18-19. Syntejäsi ei sitten enää ole. Jeesuksen veri puhdistaa kaikesta synnistä. 1 Joh. 1:5-9.
Siitä alkaa elämä Jumalan lapsena. Kiitos Jumalalle! Pääset ajallisen elämän jälkeen Taivaaseen! Joh. 14:1-6.

Mitä tapahtuu entiselle elämällesi?
Vanha elämäsi upotetaan kasteen hautaan. Jeesus opetti sen näin: Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille; joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu, mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen! Mk. 16:15-16. Room. 6:4.

Alkuseurakunnan apostolit toimivat edellä mainitun Jeesuksen opetuksen mukaan:
Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen Nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua. Ja he pysyivät apostolien opetuksessa ja keskinäisessä yhteydessä ja leivän murtamisessa ja rukouksissa.
Apt. 2:38,41,42.
Siis ne, jotka olivat tulleet uskoon, tehneet parannuksen synneistään ja ottaneet kasteen, pysyivät apostolien opetuksessa sekä seurakunta- ja ehtoollisyhteydessä.

Niin olemme siis yhdessä Hänen kanssaan haudatut kasteen kautta kuolemaan, että niin kuin Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden kautta, samoin pitää meidänkin uudessa elämässä vaeltaman.
Room. 6:4.

Uusi Elämä alkaa uudestisyntymisestä; vanha haudataan kasteen hautaan.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2573
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Weli-Markku » Ke 11 Elo, 2010 21:42

2. Kor. 5:17:
"Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se. mikä on vanhaa, on kadonnut, katso uusi on sijaan tullut."

Kristuksessa! Uusi luomus Hänessä! Mikä armo syntiselle siirtyä synnin tilasta vanhurskauden tilaan!
Ja käymme päivittäin pelastuksen lähteillä: rukouksessa, ylistyksessä ja elävässä seurakuntayhteydessä ruokkimassa tätä uutta luomusta sekä syömme Jumalan sanan pöydästä anoen aina Jumalan tahdon tapahtumista uskovien sekä kaikkien ihmisten puolesta, että Jumala lisäisi yhteyteemme niitä, jotka saavat pelastuksen Herrassa Jeesuksessa.
Kerromme uskosta osattomille rakkasta Pelastajastamme, miten ihmeellisesti Hän voi elämämme muuttaa ja viedä meidät iankaikkiseen elämään, joka alkaa jo täällä maan päällä, kun teemme parannuksen ja synnymme uudesti evankeliumin sanan ja Pyhän Hengen kautta Kristukseen Jeesukseen.
Jos annamme Herralle elämässämme ja sydämissämme täyden
hallintavallan, niin kukaan ei voi riistää meitä pois Hänen kädestään.

Älkäämme siis juoko maailman tai uskontojen likakaivoista; emme myöskään uskoko valheellisten medioiden tai viihdemaailman antikristillisen hengen viettelyksiä. Nämä ovat kaikki vapaamuurarien ja heidän herransa sielunvihollisen omistuksessa.

Kuinka kukaan voi enää kahlita sitä, jonka Ihmisen Poika on tehnyt todella vapaaksi?

Nollapisteestä on - ei ainoastaan hyvä , vaan suorastaan välttätöntä - alkaa, ja myöskin joka aamu rukouksessa luovutttaa Elävälle Jumalalle täysi hallintavalta kaiken yli, mitä Herra on meille uskonut: henkemme, sielumme, ruumiimme, omaisuutemme, ihmissuhteemme, sukulaisemme, uskovien yhteisö = Jumalan seurakunnan jokainen jäsen ym. ym.
Pysykäämme itsemme suhteen nollapisteessä, mutta kasvakaamme Kristuksessa.
Hänen tulee kasvaa, mutta meidän tulee vähetä.
Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä, mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä.

"Juurtukaamme ja pysykäämme Siunaksen Lähteessä, Kristuksessa Jeesuksessa, niin meistäkin tulee siunauksen lähteen astioita."
____________________________________________
@Dimi Sefanja suurensi kirjoitusta.
Weli-Markku
 

ViestiKirjoittaja Weli-Markku » La 28 Elo, 2010 10:46


NÄIN ON; AAMEN!

Uuden luomuksen eli Jumalan Hengen synnyttämän uudestisynnyttämän sisäisen ihmisen arvomaalima on rakennettu Jumalan laille ja tahdolle, koskapa Hän (Jumala) on " pannut lakinsa sydämiiimme" (Jer.31:33)uudestisyntymän ja parannuksen teon (alkukielellä ´metanoia´, kreik., joka tarkoittaa mielenmuutosta) kautta.

Jumala pistää ihanalla tavalla uskoon tullessamme, uudistuessamme ja matkan varrellakin taivastietä kulkiessamme parannusta tehdessämme Jeesuksen opetuslapsina ennen vääristyneet ja synnilliset moraaliset ja eettiset arvojaärjestyksemme aivan uuteen uskoon! SIIS USKON KAUTTA JEESUKSEEN UUTEEN USKOON! :D Halleluja!


Tuli vain mieleen Weijon antaman avioliittoa koskevan käytännön esimerkin lisäksi pari muutakin V.T:n raamatun kohtaa;
arkipäivän elämää koskien:

A). Elämänalue: Työ, liike-elämä, rahankäyttö, talous.
Sananl.20:11:
"Makea on miehelle petoksella saatu leipä, mutta perästäpäin hän saa suunsa täyteen soraa." (!)
Paavali allekirjoittaa edellisen sananpaikan näillä sanoilla:
Ef.4:22:
"Joka on varastanut, älköön enää varastako."

Nämä Jumalan meille antamat ohjeet puhuvat selkeää kieltä meille:
- Täytä veroilmoituksesi rehellisesti.
- Älä varasta työnantajaltasi firman omaisuutta, älä edes työaikaa laiskottelemalla. Ole ahkera ja rehellinen työpaikalla. Ei fuskausta kirjanpidossa, jos olet yrittäjä; ei makseta mitään "tiskin alta."
- Ilmoita tulosi ja menosi rehellisesti Kelalle ja sosiaalitoimeen, jos saat yhteiskunnalta erilaisia avustuksia ja etuuksia.
- Anna Jumalle, mikä Jumalan on ja yhteiskunnalle, mikä yhteiskunnan on, niin Jumala pitää sinusta huolen. (Matt.22:21.)
- Etsi ensin Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttaan, niin kaikki, mikä kuuluu toimeentuloosi ja elantoosi, myös sinulle annetaan. Matt 6:33).

B). Lisäksi voin mainita taas kerran, että tämä maailma ja se turhanpäiväinen korskeus, elintasokilpailu, medioden joka tuutista tuleva hömppäpömppä, saasta ja tyhjänpäiväisyyttä kumiseva, saastainen ja antikrististllinen sekä juutalais-ja Israelvastainen "Informaatiotulva" & "viihde" EIVÄT TODELLAKAAN OLE LÄHTEITÄMME EIVÄTKÄ ATERIAPÖYTIÄMME!!!

Turhuuden turhuus, sanon minäkin sellaisesta "ravinnosta."

Sillä kuka onkaan kattanut jo tässä elämässä meille pöydän, jopa meidän vihollistemme silmien eteen?
Tietysti Hyvä Paimen Herra Jeesus! PS.23:5. YListys ja Kunnia Hänelle!!!

Hänessä ovat kaikki meidän lähteemme ja Hänen virtansa on vettä täynnä! Halleluja!

Siunausta kaikille rakkaille veljille ja siskoille Herrassa Kristksessa!
Amen! :lol: :D :)
___________________________________
@Dimi Sefanja suurensi tekstin.
Weli-Markku
 

ViestiKirjoittaja pike464 » La 28 Elo, 2010 11:05

AAMEN! Tälläisiä hyviä asioita jumalan muuttumaton Sana
saa aikaan.. :idea:

"Herran sanat ovat selkeitä sanoja, hopeata, joka kirkkaana valuu sulattimesta maahan, seitsenkertaisesti puhdistettua".

Ilm.7:9-17 Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään,
ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta".
Ja kaikki enkelit seisoivat piirissä valtaistuimen ja vanhinten ja neljän olennon ympärillä ja lankesivat kasvoilleen valtaistuimen eteen ja kumartaen rukoilivat Jumalaa,
sanoen: "Amen! Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti, amen!"
Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?"
Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.
Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä.
Ei heidän enää tule nälkä eikä enää jano, eikä aurinko ole sattuva heihin, eikä mikään helle,
sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä."

AAMEN!
(HL)
"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1058
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

ViestiKirjoittaja Uusiluomus » Ke 06 Loka, 2010 13:55


Sopiskos tämä Raamatun luku tahän paikkaan?
Apostoli Paavalin opetusta.


Niinpä, kun minä tulin teidän tykönne, veljet, en tullut puheen ja viisauden looistolla teille Jumalan todistusta julistamaan.

Sillä minä olen päätänyt olla teidän tykönänne tuntematta mitään muuta paitsi Jeesuksen Kristuksen, ja Hänet ristiinnaulittuna.

Ja ollessani teidän tykönänne minä olin heikkouden vallassa ja pelossa ja suuressa vavistuksessa,

ja minun puheeni ja saarnani ei ollut kiehtovia viisauden sanoja, vaan Hengen ja voiman osoittamista,

ettei teidän uskonne perustuisi ihmisten viisauteen, vaan Jumalan voimaan.

Kuitenkin me puhumme viisautta täydellisten seurassa, mutta emme tämän maailman viisautta, emmekä tämän valtiasten, jotka kukistuvat,

vaan me puhumme salattua Jumalan Viisautta, sitä kätkettyä, jonka Jumala on edeltämäärännyt ennen maailmanaikoja meidän kirkkaudeksemme,

sitä, jota ei kukaan tämän maailman valtiaista ole tuntenut - sillä jos he olisivat sen tunteneet, eivät he olisi Kirkkauden Herraa ristinnaulinneet -

vaan, niinkuin kirjoitettu on: " mitä silmä ei ole nähnyt eikä korva kuullut, mikä ei ole ihmisen sydämeen noussut ja minkä Jumala on valmistanut niille, jotka Häntä rakastavat".

Mutta meille Jumala on sen ilmoittanut Henkensä kautta, sillä Henki tutkii kaikki, Jumalan syvyydetkin.

Sillä kuka ihminen tietää. mitä ihmisessä on, paitsi ihmisen henki, joka hänessä on? Samoin ei myös kukaan tiedä, mitä Jumalassa on, paitsi Jumalan Henki.

Mutta me emme ole saaneet maailman henkeä, vaan sen Hengen, joka on Jumalasta, että tietäisimme, mitä Jumala on meille lahjoittanut;

ja siitä me puhumme, emme inhimillisen viisauden opettamilla sanoilla, vaan Hengen opettamilla, selittäen Hengelliset hengellisesti.

Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkittava hengellisesti.

Hengellinen ihminen sitä vastoin tutkistelee kaiken, mutta häntä itseään ei kukaan kykene tutkistelemaan.

Sillä:
"kuka on tullut tuntemaan Herran mielen,
niin että voisi neuvoa Häntä?"
Mutta meillä on Kristuksen mieli.
1Kor.2.luku

Kiitos Jeesukselle Hänen Sanastaan tänäänkin!
Joh.14:26
1 Tim.1:15-20
Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli... Fil.2:5
Uusiluomus
 
Viestit: 263
Liittynyt: La 25 Syys, 2010 15:39

Kyllä vaan

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ke 06 Loka, 2010 18:36

:lol:

Sopikin hyvin tuo Uusiluomuksen
laittama Raamatun kohta.
Jumalan valtakuntahan ei ole vain sanoissa,
vaan Pyhän Hengen voimassa,
kuten tuo 1 Kor. 2 sanoo sekä 1 Kor. 4:20.

Siunausta meille tänäänkin!
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2573
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Alku ja loppu

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ti 26 Loka, 2010 23:12

Uskonelämä alkaa nollapisteestä ..,
mutta se päättyy täydelliseen olomuotoon täydellisessä Jumalan valtakunnassa.

ja nyt näin pakanallisena joulunaikana olisi hyvä selvittää joulunviettokin aloituskirjoituksen kanssa, siis että mahtuuko sellainen alkuseurakunnan raameihin?


:!:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2573
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

vanha pois uuden tieltä

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Su 18 Maalis, 2012 11:23


(1.) Teidän tulee panna pois vanha ihmisenne, jonka mukaan te ennen vaelsitte ja joka turmelee itsensä petollisia himoja seuraten, ja
(2.) uudistua mielenne hengeltä ja pukea päällenne uusi ihminen, joka Jumalan mukaan on luotu totuuden vanhurskauteen ja pyhyyteen.
Ef. 4:22-24.
=
Ensin vanha pois,
sitten uusi tilalle
!
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2573
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Re: vanha pois uuden tieltä

ViestiKirjoittaja pike464 » Su 18 Maalis, 2012 12:57

TurunWeijo kirjoitti:
(1.) Teidän tulee panna pois vanha ihmisenne, jonka mukaan te ennen vaelsitte ja joka turmelee itsensä petollisia himoja seuraten, ja
(2.) uudistua mielenne hengeltä ja pukea päällenne uusi ihminen, joka Jumalan mukaan on luotu totuuden vanhurskauteen ja pyhyyteen.
Ef. 4:22-24.
=
Ensin vanha pois,
sitten uusi tilalle
!


Aamen! Matt.9:16 Ei kukaan pane vanuttamattomasta kankaasta paikkaa vanhaan vaippaan, sillä semmoinen täytetilkku repii palasen vaipasta, ja reikä tulee pahemmaksi.
17 Eikä nuorta viiniä lasketa vanhoihin nahkaleileihin; muutoin leilit pakahtuvat, ja viini juoksee maahan, ja leilit turmeltuvat; vaan nuori viini lasketaan uusiin leileihin, ja niin molemmat säilyvät." :idea:
"Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti".
Avatar
pike464
 
Viestit: 1058
Liittynyt: Su 01 Helmi, 2009 2:54
Paikkakunta: YLÖJÄRVI

Vastustusta!!!

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 10 Joulu, 2012 10:34

Alku nollapisteestä takaa terveen uskonelämän ilman turhia murheita. Mutta tarpeellisia murheita ei kuitenkaan ole puuttuva! 1 Piet. 1:5-7. Ahdistuksia ei ole puuttuva. Joh. 16:33.

Alkuperäisen puhtaan kristinuskon vastustajia ja väärentäjiä tulee riittämään! Siitä huolimatta tulee pysyä selkeässä suunnassa, jossa Jumalan siunaus on mukana vaikeuksienkin keskellä.


:!:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2573
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Re: Alku nollapisteestä!

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Su 16 Joulu, 2018 23:45

Vanha, mutta erittäin tarpeellinen aihe, vuodelta 2010.
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2573
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron