Re: Jerusalemin herätys!

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Re: Jerusalemin herätys!

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ti 25 Marras, 2014 13:39

!

JERUSALEMIN HERÄTYS, Puhe tässä linkissä:
http://Jeesus-on-Herra.com/wp-content/u ... 7.2011.mp3

JERUSALEMIN HERÄTYS JATKUU !!!

Kaksi vuosituhatta sitten alkoi koko maailmaa järisyttänyt hengellinen herätys. Tämä viimeinen herätys alkoi Siionin vuorella olevasta Jerusalemista, Israelin pääkaupungista, Golgatan kummulla olevalta ristiltä! Siellä Jeesus Kristus, Jumalan Poika, kärsi sijaisuhrina ihmiskunnan syntien rangaistuksen! OVI Jumalan armoon avattiin.
Ja runsaan kuukauden päästä ristintyön ja Jeesuksen ylösnousemuksen jälkeen, juutalaisten helluntaina, tämä herätys sai voiman, kun Jeesuksen opetuslapset saivat Pyhän Hengen tulikasteen. Välittömästi he lähtivät voittamaan sieluja Jeesukselle! Ja ihmisiä pelastui heti noin 3000, ja lähipäivinä taas tuhansia ... Sairaat parantuivat ja monelaiset ihmeet ja merkit seurasivat julistettua sanaa.
Herätys jatkui ..., kunnes seuraavina vuosisatoina tapahtui apostolisesta uskosta luopuminen sekä kirkon perustaminen. Kirkko sammutti elävän uskon muotomenojensa ja sakramenttiensa suohon.
Mutta koko kaksituhatvuotisen historiamme aikana on paikka paikoin ollut kristittyjä, jotka ovat pysyneet alkuperäisessä kristinuskossa, Jerusalemin herätyksessä. Vuosisatojen aikana on herännyt myös suurempiakin joukkoja Jeesuksen opetuslapsia, jotka ovat palanneet takaisin juurilleen. Mutta yleensä (ikävä kyllä) nuo siunatut herätyksen tulet ovat sammuneet, kun ne on järjestetty ns. ”seurakunniksi” uskonsuunniksi, kirkoiksi.
Suomessakin toimii useilla paikkakunnilla tämä 2000 vuotta sitten Jerusalemista alkanut herätys! Olemme palanneet takaisin seurakuntamme alkuun. Jatkamme siitä, mihin apostolit jäivät! Sivuutamme KAIKKI kahden tuhannen vuoden aikana perustetut uskonsuunnat.

Jerusalemista alkanut herätys ei milloinkaan ole lakannut. Älä siis rukoile UUTTA herätystä, vaan tule mukaan JO OLEMASSA OLEVAAN JA TOIMIVAAN JERUSALEMIN HERÄTYKSEEN!
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2570
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Re: Jerusalemin herätys!

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ti 13 Helmi, 2018 16:46

!

RISTI YHDISTÄÄ !

"Ja vaikka nämä kaikki uskon kautta olivat todistuksen saaneet, eivät he kuitenkaan saavuttaneet sitä, mikä oli luvattu; sillä Jumala oli varannut meitä varten jotakin parempaa, etteivät he ilman meitä pääsisi täydellisyyteen. Sen tähden, kun meillä on näin suuri pilvi todistajia ympärillämme, pankaamme mekin pois kaikki, mikä meitä painaa, ja synti, joka niin helposti meidät kietoo, ja juoskaamme kestävinä edessämme olevassa kilvoituksessa, silmät luotuina uskon alkajaan ja täyttäjään, Jeesukseen, joka Hänelle tarjona olevan ilon sijasta kärsi ristin, häpeästä välittämättä, ja istui Jumalan valtaistuimen oikealle puolelle" (Hebr. 11:39-40 - 12:1-2).
Kun Jeesus kuoli ristillä ja meni sitten voittajana Tuonelaan julistamaan voittoaan (1 Piet. 3:18-20), toi Hän sieltä vanhan liiton pyhiä, jotka siirrettiin Paratiisiin, jossa myös ristinryöväri silloin jo oli (Luuk. 23:42-43). Efes. 4:8.
Paratiisi oli kaikilta ihmisiltä suljettu lunastustyöhön asti. Enkelin leimuava miekka vartioitsi Paratiisin porttia (1 Moos. 3:22-24).
Huomaa, ettei Jeesus saarnannut Tuonelassa pelastussanomaa, vaan tiedotti voittoansa: "Saarnasi vankeudessa oleville hengille.." (1 Piet. 3:18-20). Mitä Jeesus saarnasi?
- "Minä elän, ja minä olin kuollut, ja katso, minä elän aina ja iankaikkisesti, ja minulla on kuoleman ja Tuonelan avaimet" (Ilm. 1:18). Se oli voiton sanomaa! ”Hän riisui aseet hallituksilta ja valloilta ja asetti heidät julkisen häpeän alaisiksi; Hän sai heistä Hänen kauttaan voiton riemun” (Kol.2:15). Isä Jumala sai voiton paholaisesta Golgatan ristillä. Siellä Hän teki tyhjäksi perkeleen teot. 1 Joh.3:8; 2 Kor.5:19.

1 Piet. 4:6. kerrotaan Jeesuksen saarnanneen voittoevankeliumiaan kuolleille. Nuo kuolleet olivat niitä Vanhan Liiton pyhiä, jotka edeltä käsin olivat panneet toivonsa Messiaaseen. "... jotka jo edeltä olimme panneet toivomme Kristukseen" (Efes. 1:12).
Siis Vanhan liiton pyhät, jotka olivat panneet etukäteen toivonsa Jeesukseen, eivät voineet saavuttaa näitä asioita (täydellisyyttä) ennen Uuden liiton pyhien ilmestymistä, ennen ristillä tapahtunutta lunastustyötä. He eivät saavuttaneet täydellisyyttä (= pelastus Jeesuksen veren kautta, Hebr. 10:14) ilman ristin työtä ja meitä Uuden Liiton uskoon tulleita.
Mutta nyt meillä on yhdessä kaikkien aikojen Jumalan lasten kanssa pääsy kaikkein pyhimpään, Jeesuksen veren kautta (Hebr.10:19).
Täydellinen pelastus on ansaittu Golgatalla kaikille meille, jotka olemme ottaneet vastaan Herran Jeesuksen syntiemme sovittajaksi, joko Vanhan- tai Uuden liiton aikana.
Paavali sanoo, että jo Vanhan liiton pyhät panivat toivonsa Jeesukseen etukäteen: "... jotka jo edeltä olimme panneet toivomme Kristukseen" (Efesol. 1:12). - - - Jesaja 53 ym. monet Raamatun kohdat lupasivat Messiaan, joka ottaa päällensä meille kuuluvan rangaistuksen. Vanhan liiton pyhät siis luottivat tulevaan Kristukseen. Me taas asetamme toivomme Jeesukseen jälkikäteen.
Meidän syntimme sovitettiin n. 2000 vuotta sitten, kun taas esim. Aabrahamin synnit sovitettiin n. 2000 vuotta ennen ristintyötä, 4000 vuotta sitten. Hän luotti tulevaan Kristukseen, me jo tulleeseen Jeesukseen. ???

Pietari kirjoitti meille Uuden liiton kristityille:

"Sitä pelastusta ovat etsineet ja tutkineet profeetat, jotka ovat ennustaneet teidän osaksenne tulevasta armosta, ovat tutkineet, mihin tai millaiseen aikaan heissä oleva Kristuksen Henki viittasi, edeltäpäin todistaessaan Kristusta kohtaavista kärsimyksistä ja niiden jälkeen tulevasta kunniasta. Ja heille, koska he eivät palvelleet itseänsä, vaan teitä, ilmoitettiin se, mikä nyt on teille julistettu niiden kautta, jotka taivaasta lähetetyssä Pyhässä Hengessä ovat teille evankeliumia julistaneet; ja siihen enkelitkin halajavat katsahtaa. Vyöttäkää sen tähden mielenne kupeet ja olkaa raittiit; ja pankaa täysi toivonne siihen armoon, joka teille tarjotaan Jeesuksen Kristuksen ilmestymisessä" (1 Piet. 1:10-13).
Risti on tässäkin mielessä kaiken keskus. Risti yhdistää Jumalan pyhät, sekä Vanhan- että Uuden liiton aikana, elävät ja kuolleet.

Jumalan kansan yhdistymisen puolesta,
W.L.


:idea:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2570
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron