Henkilökohtainen kutsu SINULLE

Kerromme pelastuksen Tien Totuutta etsiville,
jotka tahtovat löytää Jeesuksen!

Henkilökohtainen kutsu SINULLE

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ti 06 Marras, 2012 21:46

:!:
!

HENKILÖKOHTAINEN KUTSU

Ihmiselämän ehdottomasti tärkein ja kaiken edelle menevä asia on sielunpelastus!!! Tämä kallisarvoinen asia on yleensä jäänyt ihmisiltä hoitamatta. Valtaosa ihmisistä kuolee synneissään, ilman Jumalaa ja edes välittämättä ristintyön merkityksestä.
Komeat hautajaiset ja papin esittämät kauniit sanat haudalla tai omaisten kyyneleet eivät enää voi pelastaa synneissään kuollutta ihmistä. Tänään on pelastuksen päivä! Kuoleman jälkeen ei enää ole mahdollisuutta pelastua eli tulla uskoon. Jeesuksella on valta "maan päällä antaa syntejä anteeksi!" Markus 2:10.
Jeesus antoi meille omilleen tehtäväksi viedä tätä pelastussanoma kaikkeen maailmaan. Tässä kutsussa kerron, miten sinä voit päästä Taivaaseen ja välttyä kadotustuomiolta!

1. Ihminen on syntinen ja tarvitsee siksi anteeksiantoa. Taivaaseenhan ei voi päästä mitään epäpyhää. Syntitilasta on saatava vapautus. Miten se tapahtuu?
2. Jeesus Kristus kuoli Golgatan ristillä sijaisuhrina syntiemme tähden. Hän otti päällensä meille kuuluvan tuomion. Rangaistus oli Hänen päällänsä, että meillä rauha olisi! Jesaja 53:5.
3. Ristinkuolemansa jälkeen Jeesus nousi ylös kuolleista, ja ilmestyi yli viidelle sadalle ihmiselle. Hänellä on kuoleman ja Tuonelan avaimet. Jeesuksella on kaikki valta Taivaassa ja maan päällä! Hän voi ja tahtoo pelastaa sinut!
4. Raamattu opettaa, että jokaisen yksilöihmisen tulee ottaa vastaan ylösnoussut Jeesus kahdessa merkityksessä: syntiensä sovittajaksi ja elämänsä Herraksi! Sinä saat syntisi anteeksi siirtämällä syntitaakkasi kahden vuosituhannen taa, ristille, jossa Jeesus kuoli sijaiskärsijänä puolestasi. Kaikille, jotka ottivat Hänet vastaan, Hän antoi voiman ja oikeuden tulla Jumalan lapsiksi! Joh. 1:12.
Hänen työtovereinaan me myös kehotamme teitä vastaan ottamaan Jumalan armon, niin ettei se jää turhaksi! 2 Kor. 6:1-2. Pelastusasian pelkkä tietäminen ei pelasta.
5. Kun nyt olet päättänyt ottaa vastaan Jeesuksen Kristuksen henkilökohtaiseksi Vapahtajaksesi, on seuraava askel kasteelle tuleminen. Jeesus antoi omilleen lähetys/kastekäskyn: Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille! Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu, mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen! Markus 16:15-16. Raamatun opettama kastetapa on upotuskaste vedessä, jonka symbolinen merkitys on vanhan synti-ihmisen hautaaminen kasteveteen. Room. 6:4. Apostoli Pietari opetti alkuseurakunnan aikana näin: Tehkää parannus ja ottakoon KUKIN TEISTÄ kasteen Jeesuksen Kristuksen Nimeen.. Apt. 2:38,41.
6. Jeesuksen vastaan ottamista ja kasteelle tuloa ei tule viivyttää: Paavalille annettiin hänen kääntymisensä jälkeen ohje: Ja nyt, mitä viivyttelet? Nouse, huuda avuksi Hänen Nimeänsä ja anna kastaa itsesi ja pestä pois syntisi! Apt. 22:16. Jumala ei tahdo sinun menevän helvettiin, koska rakastaa sinua!
7. Ota siis vastaan Jumalan armo ja ainoa Pelastaja, Jeesus Kristus!

Tule hengelliseen kokoukseen:
- su 16.00 seurakunnan pääkokous
- ke 14.00 18.00 avoimet ovet/keskusteluiltapäivä
- pe 18.00-19.00 uskossa olevien rukoustunti.

Jumalan seurakunnan Yhteyspaikka,
Läntinen Pitkäkatu 33.
20100 Turku
(Rautatieaseman lähellä)
Nettisivut:
http://www.Jeesus-on-Herra.com

Voit myös soittaa:
040 556 32 97 / Weijo Lindroos


:!:
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2573
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Paluu Miten tulet uskoon?

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron