Jumalan mielipide

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Jumalan mielipide

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » La 25 Elo, 2018 18:45

Ihmisten on tärkeää tietää Jumalan mielipide homoudesta. Hänen ajatuksensa löytyvät Raamatusta:
"Ettekö tiedä, etteivät vääryydentekijät peri Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät haureelliset eivätkä epäjumalanpalvelijat, eivät avionrikkojat, irstailijat eivätkä homoseksuaalisuuden harjoittajat, eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät peri Jumalan valtakuntaa. Tuollaisia jotkut teistäkin olivat, mutta te olette antaneet pestä itsenne, te olette pyhitettyjä ja vanhurskautettuja Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja Jumalamme Hengessä." 1 Kor. 6:9-11.
Siinä sanotaan, että homoseksuaalisuuden harjoittajat, eivät peri Jumalan valtakuntaa. Homous rinnastetaan muihin kadotukseen johtaviin synteihin. Jos pidämme Raamattua Jumalan Sanana, on meillä ainoastaan kaksi mahdollisuutta tämän asian suhteen: yhtyä Jumalan mielipiteeseen tai hyväksyä ko. synti. Jos hyväksymme synnin, olemme osallisia syntiin, vaikka emme itse sellaista harjoittaisikaan.
Roomalaiskirjeen 1. luku nimittäin kertoo saman Jumalan mielipiteen, mutta tarkentaa homouden luonnetta sekä kieltoa homouden hyväksymisestä:
" Sen tähden Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naispuoliset heistä ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen, ja samoin miespuoliset ovat luopuneet luonnollisesta yhteydestä naiseen ja kiihkossaan syttyneet toisiinsa. Miehet ovat harjoittaneet riettautta miesten kanssa ja ovat villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä pitikin saada. Koska heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, Jumala jätti heidät kelvottoman mielen valtaan tekemään sopimattomia. He ovat täynnä kaikenlaista vääryyttä, pahuutta, ahneutta ja ilkeyttä, täynnä kateutta, murhanhimoa, riitaa, petosta ja pahanilkisyyttä. He ovat juorujen levittäjiä ja panettelijoita. He vihaavat Jumalaa, ovat väkivaltaisia ja ylimielisiä, kerskailijoita ja pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, ymmärtämättömiä ja epäluotettavia, rakkaudettomia ja armottomia. Vaikka he tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka sellaista tekevät, ovat ansainneet kuoleman, he eivät ainoastaan itse tee niin vaan myös osoittavat hyväksymisensä niille, jotka tekevät samoin." Jakeet 26-32.
RAAMATUN MUKAAN homouden hyväksyjät siis "ovat ansainneet kuoleman, he eivät ainoastaan itse tee niin vaan myös osoittavat hyväksymisensä niille, jotka tekevät samoin ".

Onko Jumalan mielipide sinun mielestäsi kunnioitettava?
Katso video tästä:


https://www.youtube.com/watch?v=WY0xez1ANCY

:idea:
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2570
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron