EI OLE OLEMASSA OHITUS KAISTAA.

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

EI OLE OLEMASSA OHITUS KAISTAA.

ViestiKirjoittaja Uusiluomus » Ti 17 Marras, 2015 16:49Sydämelleni on tullut Raamatun jakeita, jotka kaikki puhuvat yhdestä asiasta.

OLENKO JEESUKSEN KANSSA!

Johanneksen evankeliumin 13. luvussa kerrotaan, siitä, kuinka eräs opetuslapsi ateroitaessa nojasi Jeesuksen syliä vasten. Olen lukenut tuon kohdan lukemattomia kertoja, mutta erään kerran se pysäytti minut. Se mursi minut.
Tuolle opetuslapselle, Jeesus kertoi asian, josta silloin Jeesus puhui, kavaltajastaan. Ymmärsin, että lähellä Jeesusta, kuulemme mitä Hän haluaa meille puhua.

Jos tämä maailma, tai väärät asiat Jumalan palvelemisessa, saavat meidät eroittaa Jeesuksen läheisyydestä, emme kuule mitä Hän meille puhuu. Silloin meillä ei ole mitään annettavaa toisillemme ja se on todella valitettavaa. Silloin jäämme osattomaksi rohkaisusta ja lohdutuksesta, jota Jumala meille haluaisi antaa.

Jakobin kirjeessä sanotaan, että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan. Jeesus kehoittaa meitä valvomaan. Nyt jos koskaan on aika tarkistaan missä kunnossa lampumme ovat. On aika herätä valvomaan.

Ei ole olemassa ohituskaistaa kaidalla tiellä ja sillä tiellä voimme pysyä käsi Jeeesuksen kanssa, mutta on myös tärkeää olla hyödyllinen Jumalan Valtakunnalle. Meillä täytyy olla anettavaa. Meidän on kuultava mitä Jumala haluaa meille puhua. Tarvitsemme rohkaisua. Tarvitsemme Jumalan Voimaa.

Jumala Antaa meille Voimaansa, kun olemme Hänelle hyödyllisia, työssä Jumalan vainioilla.

Jotkut sanat ovat tulleet minulle "vastenmieleiseksi" hengellistä elämää ajatellen, kuten nauttia, viihtyä, tunnelma.
Korintolaiskirjeessä? puhutaan siitä, kuinka meillä jokaisella on jotain annettavaa kun tullemme yhteen. ANNETTAVAA. Nuo sanat, jotka mainitsin eivät anna, ne OTTAVAT.

Ajattelen, että jos Jumala saa meissä vaikuttaa, sitä mielenlaatua, Pyhän Henkensä kautta, että haluamme antaa ja meillä on annettavaa, jäävät monet ongelmat pois, jotka keskellämme aiheuttavat riitaa, kateutta, katkeruutta, anteeksiantamattomuutta ja muita lihan takoja.
.
En löydä Ramatusta sellaisia suuria tapahtumia missä uskovat tulevat hakemaan siunauksia itselleen. Jeesus puhui suurille joukoille ja paransi ihmisiä, mutta mielestäni oli kysymys aivan eri asiasta.
Meidät on tarkoitettu työhön, ja uskon, että Jumala vaikuttaa sen kautta kun tulemme yhteen ja jokaisella on jotain anettavaa. Tarvitsemme kipeästi Jumalan Voimaa ja Ilmestymistä, että voisimme antaa sitä viisautta, ja rakautta, jota Häneltä saamme.


Ja vielä Ps. 73
Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli... Fil.2:5
Uusiluomus
 
Viestit: 263
Liittynyt: La 25 Syys, 2010 15:39

Re: EI OLE OLEMASSA OHITUS KAISTAA.

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ti 17 Marras, 2015 19:56

AAMEN, oikein isoilla fonteilla! :!:
Oli hyviä ja rakentavia huomioita. Kiitos Jumalalle! :idea:

Tähän yhteyteen voin laittaa maininnan, että Jumalan seurakunnan Taivassanomat / uutiskirjeemme on tilattavissa tästä linkistä:
http://Jeesus-on-Herra.com/?page_id=703

Uusi uutiskirje ilmestyy (jos Jumala suo) vielä ennen joulunaikaa.
Uutiskirjeellä on noin 70 tilaajaa. Tätä tilauslinkkiä saa alkaa nyt levittää, että saamme Jumalan totuuden leviämään kaikkeen maailmaan.

Siunausta meille!
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2573
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Re: EI OLE OLEMASSA OHITUS KAISTAA.

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ma 07 Joulu, 2015 12:08

Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2573
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku


Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron