Tunnetko Raamatun?

Kaikkea Taivaan ja maan väliltä! Foorumin jäsenten kirjoituksia.

Tunnetko Raamatun?

ViestiKirjoittaja TurunWeijo » Ti 19 Huhti, 2011 8:57

Kuva

!

Jeesus sanoi heille: "Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa!Matt. 22:29.

Ihmisillä on paljon MIELIPITEITÄ Raamatun kysymyksistä, Mutta hyvin VÄHÄN OIKEAA TIETOA siitä.
Raamatun Tuntemus on yleisesti hataralla pohjalla, uskovienkin keskuudessa. Siitä huolimatta monet esiintyvät suurina Raamatun tuntijoina heitellen irrallisia Raamatun jakeita puheisiinsa ja kirjoituksiinsa.

Kaikki pitää koetella, jotkut sanovat hurskaasti, ja saavat sellaisella sinänsä totuudellisella lauseella ihmiset luottamaan heidän muka suureen pätevyyteensä mahtavina tietäjinä. :lol:
MUTTA...
Kuka on kykenevä koettelemaan opetukset? - Mielestäni asioiden tarkistaminen on sananopettajien ja koko seurakunnan yhteinen tehtävä. Kol. 3:16. Yksityisyrittäjäkameleonttituuliviiriuskovaiset ( :lol: ) eivät ole päteviä arvostelemaan.
On myös paljon sellaisia sananopettajina esiintyviä, joiden mielipiteitä ei muka ollenkaan saisi kritisoida (ja vaikeaa se onkin niiden jatkuvan muuttumisen tähden). :!:
:mrgreen:

:IAg (Ds)

On olemassa tuuliviiriuskovia, jotka ovat kaikkien kanssa samaa mieltä. Ne ovat sellaisia, jotka muuttavat mielipiteensä aina tarpeen mukaan esim. kuulijoidensa tai idoliensa oppien mukaisiksi. He ovat kameleontteja.

Tuuliviirikameleonttiuskovaisia ovat sellaiset, jotka saattavat olla vilpittömiä, mutta ovat helposti taivuteltavissa, ja siksi he antautuvat sinisilmäisyydessään idoliensa ja niiden keksimien oppien palvontaan. He eivät ole itsenäisiä! Selvästi sanottuna, he tulevat eksytetyiksi sellaisten kautta, jotka pettävät suloisilla sanoilla ja kauniilla puheilla vilpittömien sydämet. Room. 16:17-18.
Nuo suloiset ja kauniit sanat ovat eksyttäjien kädessä voimakas tekijä, vahva puoli.
Tunnettu asia on, ettei eksytys tule sarvet päässä julman näköisenä, vaan kiehtovana ja valkeuden enkeliksi pukeutuneena. 2 Kor. 11:14-15. :!:
"Me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta..!" 1 Kor. 1:22-24. Eikä puheemme ole "kiehtovia viisauden sanoja". 1 Kor. 2:4-5.

:idea:

Mutta minä kehotan teitä, veljet, PITÄMÄÄN SILMÄLLÄ niitä, jotka SAAVAT AIKAAN ERIMIELISYYTTÄ ja pahennusta VASTOIN SITÄ (Raamatun) OPPIA, jonka te olette saaneet; vetäytykää pois heistä. Sillä sellaiset eivät palvele meidän Herraamme Kristusta, vaan omaa vatsaansa, ja he pettävät suloisilla sanoilla ja kauniilla puheilla vilpittömien sydämet.
Room. 16:17-18..
Weijo Lindroos
Jeesuksessa Kristuksessa.
E-mail: weijo.lindroos@pp.inet.fi
+
http://www.Jeesus-on-Herra.com
Avatar
TurunWeijo
Site Admin
 
Viestit: 2571
Liittynyt: La 31 Tammi, 2009 18:14
Paikkakunta: Turku

Paluu YLEISTÄ Ristin Valossa!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa